ГоловнаНовини ► Через аномальну спеку перевірять стан зберігання медикаментів у лікарнях Луцька
знайти

Через аномальну спеку перевірять стан зберігання медикаментів у лікарнях Луцька

Про плани луцьких медиків на друге півріччя 2010 року йшлося під час колегії управління охорони здоров’я міськради. Інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Начальник управління охорони здоров’я Федір Кошель розповів, що у другому півріччі 2010 року луцькі медики мають звернути увагу на ряд питань і проблем. Так, варто розмістити яскраві плакати на комунальних закладах галузі охорони здоров’я, які б інформували про те, що «тут не палять». Також потрібно буде потурбуватися про міські зони, які будуть вільні від куріння. Серед планів головного луцького медика – студентська поліклініка ВНУ із спеціалістами із поліклінік №1 та №2, відновлення ліфту у дитячій поліклініці та поява пральні у міській клінічній лікарні.

Федір Кошель наголосив, щоб опісля колегії усі луцькі ескулапи перевірили стан зберігання медикаментів, адже через аномальну спеку вони можуть попсуватися. Попрохав начальник управління охорони здоров’я врегулювати ситуацію із захворюванням на туберкульоз, адже таких хворих в обласному центрі Волині побільшало. Мовляв, асоціальних елементів суспільства потрібно залучати до медичних оглядів, щоб виявляти хворобу на ранніх строках.

Нарікає Федір Кошель і на те, що у місто нерегулярно постачаються імунобіологічні препарати. А через це страждає календар щеплень.

Новину додано у вівторок, 17 серпня 2010 року, о 17:45, показати всі новини за вівторок, 17 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: