ГоловнаНовини ► Борис Клімчук: Я не хочу «піаритись», бо старий…
знайти

Борис Клімчук: Я не хочу «піаритись», бо старий…

Під час церемонії нагородження переможців обласного конкурсу «Любіть Україну» голова ОДА Борис Кілмчук зауважив, що його лист, в якому він просив облраду виділити додаткові кошти (220 тисяч гривень) на підтримку державних і комунальних місцевих ЗМІ, не мав на меті «рекламувати» діяльність ОДА і його особисто. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

«Написали мої друзі з інтернет-сайтів, що комісія облради «не хоче піарити Клімчука. Та старий я, щоб мене піарити…», – сказав Борис Клімчук. Він додав, що йдеться не тільки про висвітлення діяльності органів влади, але і про розміщення на шпальтах газет указів президента, постанов кабміну, тієї ж інформації щодо отримання житлових субсидій.

«Голова комісії Іван Корсак підтримав проект рішення, але комісія не підтримала… Але якщо ви, редактори, мене підтримаєте, бачу – киваєте головами, то я про це вестиму мову на сесії», – додав він.

Нагадаємо, що 18 серпня, під час засідання постійної комісії облради з питань духовності культури, релігій, ЗМІ, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями перенесла проект рішення про фінансування в 2010 році Програми економічної підтримки ЗМІ на розгляд комісії, що складатиметься з депутатів нової каденції.

Новину додано у четверг, 19 серпня 2010 року, о 14:32, показати всі новини за четверг, 19 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: