ГоловнаНовини ► Пенсіонери ходять в ОДА, щоб поговорити?
знайти

Пенсіонери ходять в ОДА, щоб поговорити?

Особистий прийом громадян в ОДА Волині сьогодні проводив заступник голови ОДА, керівник апарату облдержадміністрації, Станіслав Ющик. Про це інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Старенький дідуган хотів потрапити на особистий прийом до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука. Проте так і не зізнався, із якого приводу він хоче поспілкуватися із волинський губернатором. Мовляв, із «визначеним питанням». Але до закінчення особистого прийому пенсіонер так і не підняв завісу таємниці із питання, що його турбувало.

Пенсіонер наполягав на зустрічі із Клімчуком. Мотивував це тим, що у нього є пропозиції для зміцнення держави. Прагнув старенький і отримувати пенсію день-в-день.

Заступник голови облдержадміністрації запропонував пенсіонеру викласти свої пропозиції чітко і лаконічно у письмовому вигляді. Тоді і вирішиться питання про те, чи він поспілкується із волинським губернатором.

Також на прийомі у Ющика побував батько із хворою донькою. Останній просив у влади на лікування дитини 5 тисяч гривень, які потрібні для обстеження в Одесі.

Станіслав Ющик у свою чергу поскаржився на те, як відпочиває нинішня молодь. Приміром, Київський майдан облагородили, прибирають щодня. А на ранок прибиральниці скаржаться, що на площі повно сміття та порожніх пляшок. У підсумку Ющик назвав Київський майдан обличчям влади.

Новину додано у п'ятницю, 20 серпня 2010 року, о 11:53, показати всі новини за п'ятницю, 20 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: