ГоловнаНовини ► Заради одного лучанина кіоски не працюватимуть цілу ніч, – мер Луцька
знайти

Заради одного лучанина кіоски не працюватимуть цілу ніч, – мер Луцька

Виконком Луцької міської ради відмовив кільком торгівельним закладам у можливості цілодобової роботи, рекомендувавши обмежитись 24-ою годиною. Це стосується, зокрема торгівельного павільйону по вулиці Кравчука та кількох кіосків на зупинках громадського транспорту, зокрема по Соборності, 32. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Як зауважив директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк, ніяких претензій від міліції підприємці-власники цих торгівельних закладів не мають. Втім, Луцький міський голова Богдан Шиба і члени виконкому зауважили, що основними «нічними» клієнтами кіосків є любителі спиртного. «Це – спальні райони. І ви там, якщо журналісти оприлюднять адресу цих закладів, назбираєте тисячі скарг», – зауважив Богдан Шиба.

«Ви проведіть соцопитування і поцікавтесь, скільки лучан після 22-23-ої години купують хліб. Одиниці…», – додав очільник міста. Виконком погодив режим роботи цих закладів в межах 6-ої години ранку і 24-ої години вечора.

Щодо домовленості торгівельних павільйонів і кіосків,які працюють в нічний час із охоронними фірмами, то Богдан Шиба зауважив наступне: «Вони встановлюють ці сигнальні кнопки і кажуть, що нема, чим платити зарплату. А охоронні фірми теж не платять зарплату, бо кажуть, що із ними не розраховуються підприємці. Вірніше платять, але в конвертах. Отож, не треба робити в місті нових «схем»…

Новину додано у четверг, 26 серпня 2010 року, о 10:02, показати всі новини за четверг, 26 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: