ГоловнаНовини ► Грицюк каже, що готовий підтримати звільнення Колісника
знайти

Грицюк каже, що готовий підтримати звільнення Колісника

Депутат Волинської обласної ради Петро Пронь на колегії вищого представницького органу краю висловив своє незадоволення тим, як готуються матеріали, що подаються на розгляд обранців, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Петро Пронь почав з того, що має зауваження до проекту порядку денного. Депутат заявив, що матеріали на розгляд членів колегії подаються «в останній момент». «Регіонал» попросив зняти питання проекту порядку денного, серед яких були і такі, що стосувалися стану ведення лісового та мисливського господарства в області, ходу виконання рішення облради від 18 вересня 2009 року «Про надання мисливських угідь у користування», надання в оренду водних об’єктів місцевого значення».

До слова, з цих питань мав доповідати і сам начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

Апелюючи до безгосподарності орендарів водних об’єктів Пронь заявив, що «треба починати з них» і робити висновки, «хто найгірше працює». «Давайте на сесії розглянемо питання по землі, хто як хазяйнує», – продовжив закликати депутатів Петро Пронь. «Питання по землях готується на вересневу сесію», – відповів Проню голова Волиньради Анатолій Грицюк.

Крім того на колегії Петро Пронь поскаржився, що Богдан Колісник ігнорує сесію. «Підготуйте звернення до голови Держкомлісу і я готовий його підтримати», – відреагував Грицюк. У свою чергу Пронь висловив незадоволення тим, що у тексті проекту рішення про надання мисливських угідь у користування говориться «взяти до відома». «Оця вся строгість, коли ніхто ні за що не відповідає», – обурився депутат.

Щодо масової безхазяйності орендарів ставків на Волині, то Грицюк відкинув такий закид. «Не можна так огульно сказати: «У нас немає риби», – зауважив Грицюк, вказуючи на добросовісних орендарів.

На завершення колегії обласної ради Анатолій Грицюк іронічно звернувся до Петра Проня: «Ми з вами у другій каденції закрутим олігархам голови».

Новину додано у четверг, 26 серпня 2010 року, о 15:18, показати всі новини за четверг, 26 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: