ГоловнаНовини ► Психічнохвора жителька Донеччини заявляє, що її інтереси лобіює Андрій Клюєв
знайти

Психічнохвора жителька Донеччини заявляє, що її інтереси лобіює Андрій Клюєв

Психічнохвора жителька Донеччини заявляє, що її інтереси лобіює Андрій КлюєвСьогодні громадська організація «Правовий захист» звернулася до Першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва з проханням підтвердити або спростувати його відношення до благодійного фонду «Поспішайте робити добро» та до лобіювання на високу державну посаду жительки Донецької області Штепи Нелі Ігорівни, яка раніше притягалася до кримінальної відповідальності та проходила стаціонарне лікування у психіатричній лікарні.

У розпорядження сайту «GPravda» потрапило звернення громадської організації до Андрія Клюєва.

Шановний Андрію Петровичу!
Повідомляємо Вас, що у місті Слов’янськ Донецької області з’явився благодійний фонд «Поспішайте робити добро», головою Наглядової ради якого є Штепа Неля Ігорівна.
На зустрічах із жителями Слов’янска Штепа Н.І. розповідає, що «її друг Андрій Петрович Клюєв в найближчий час пролобіює її на високу державну посаду».
Не можемо Вам не повідомити, що всі мешканці міста Слов’янськ знають, що пані Штепа неодноразово проходила стаціонарне лікування у психіатричних закладах, а її імідж побудований на руйнуванні чужих родин та затравленні простих людей у разі відмови публічно та перед телекамерою подякувати їй за надання благодійної допомоги.
Також для кожного мешканця Слов’янська не є секретом, що широку популярність пані Штепи має і її кримінальне минуле. Адже Неля Ігорівна Штепа притягалася до кримінальної відповідальності за статтею «Розкрадання в особливо великих розмірах», обіймаючи керівні посади (начальник відділу збуту та директор по комерції) на Артемівській взуттєвій фабриці. Ця інформація є у базі даних Міністерства внутрішніх справ України.
У зв’язку з цим просимо Вас підтвердити або спростувати інформацію, чи маєте Ви будь-яке відношення до лобіювання інтересів Штепи Нелі Ігорівни на будь-яку державну посаду та чи маєте ви відношення до фонду «Поспішайте робити добро».
Наперед вдячні Вам за Вашу вичерпну та відверту відповідь!

З повагою,

Голова
Громадської організації
«Правовий захист» Остапенко Д. О.

Новину додано у п'ятницю, 27 серпня 2010 року, о 17:45, показати всі новини за п'ятницю, 27 серпня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Донеччина, Новини Донецька
Тема: "Політика", показати всі новини по темі "Політика"

Ще новини по темі: