ГоловнаНовини ► Волинському бізнесу обіцяють, що за молоді кадри даватимуть більше грошей
знайти

Волинському бізнесу обіцяють, що за молоді кадри даватимуть більше грошей

В обласному центрі зайнятості нагадують, що у співпраці із роботодавцями області для працевлаштування молоді створюються дотаційні робочі місця. Повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Зокрема, станом на 25 липня 2010 року, на такі робочі місця працевлаштовано 183 молодих людини, з яких – 26 випускників загальноосвітніх шкіл, 82 випускники професійно-технічних навчальних закладів та 75 випускників вищих навчальних закладах різних рівнів акредитації.

З 17 серпня 2010 року вступила в дію постанова КМУ від 19.03.2008 № 223 «Про деякі питання надання роботодавцям дотації для забезпечення молоді першим робочим місцем». У редакції постанови КМУ від 14.07.10 № 577 розширено перелік професій та спеціальностей, за якими роботодавцям може надаватися дотація для забезпечення молоді першим робочим місцем. Наразі цього року на Волині на перше робоче місце з наданням дотації роботодавцям за направленням служби зайнятості працевлаштовано 27 випускників вищих навчальних та професійно-технічних навчальних закладів.

Роботодавець отримує на 30% більше, ніж звичайну дотацію. У цьому році близько 100 випускників отримають роботу за такою формою, – прогнозують у центрі зайнятості.

Новину додано у п'ятницю, 27 серпня 2010 року, о 18:24, показати всі новини за п'ятницю, 27 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: