ГоловнаНовини ► На Волині батько виніс з палаючої хати немовля, а іншого сина врятувати вже не встиг
знайти

На Волині батько виніс з палаючої хати немовля, а іншого сина врятувати вже не встиг

У Любешівському районі батько виніс з палаючої хати немовля. Ще одна півторарічна дитина загинула. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у ГУ МНС Волині.

13 жовтня у селі Залізниця Любешівського району Волинської області трапилась пожежа в дерев’яному житловому будинку, де мешкала багатодітна родина.

Одразу ж до місця події вирушили черговий караул СДПЧ-12 селища Любешів та місцева пожежна команда села Залізниця.

Зі слів господаря, дружини вдома не було, пішли до школи й троє старших дітей, а він залишився вдома з двома маленькими дітьми – півторарічним Богданчиком та тримісячним Сергійком. Чоловік якраз господарював на подвір’ї, коли помітив густий дим, що клубочився з-під даху. Він кинувся до будинку і самотужки виніс звідти немовля. Він до останнього намагався віднайти старшого сина. Зрештою, коли почала обвалюватися палаюча стеля, заледве сам зумів вибратися з помешкання. На жаль, очевидці події надто пізно викликали рятувальників, які навіть застосувавши усі можливі заходи, не мали ніяких шансів врятувати дитину – розбираючи обгорілі конструкції будівлі, вони віднайшли тіло хлопчика.

Причина пожежі встановлюється. Рятувальники застерігають громадян пильнувати за станом та справністю електрообладнання та пічного опалення, не допускати порушень під час їх використання. Дбайте про власне життя та безпеку близьких!

Новину додано у п'ятницю, 15 жовтня 2010 року, о 15:56, показати всі новини за п'ятницю, 15 жовтня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: