ГоловнаНовини ► 100 грн та "сто грам" за голос на Тернопільщині
знайти

100 грн та "сто грам" за голос на Тернопільщині

100 грн та "сто грам" за голос на ТернопільщиніПід виборчою дільницею у Скалі-Подільській невідомий намагався запропонувати за голос 100 гривень і при цьому налити 100 грам. Міліція прогнала порушника.

У день місцевих виборів 31 жовтня у Скалі-Подільській Борщівського району Тернопільщини був зафіксований випадок, коли під дільницею невідомий намагався запропонувати за голос 100 гривень і при цьому налити 100 грам.

Дільничний миттю побачив цю ситуацію і розігнав аферистів, розповів координатор кампанії громадського спостереження "Опора" в Тернопільській області Святослав Липовецький.

"Вчора в Тернополі можна було купити виборчі бюлетені по 20 гривень. Раніше у місті прямо в агітаційних палатках пропонували 150 гривень за голос. І ось сьогодні в Борщівському районі дають 100 гривень за голос", - зауважив Липовецький.

Тим часом на Тернопільщині практично без проблем відкрилися усі виборчі дільниці.

"Інформації про те, що дільниці не відкрилися чи відкрилися з порушеннями у нас немає. Єдине, що я знаю, коли відкривали дільницю у Почаєві, то члени комісії ще перераховували бюлетені", - сказав спостерігач.

Він також розповів, що неприємний випадок трапився напередодні, коли через помилки впорядкованості розташування партій у виборчому бюлетені, в останній день перед голосуванням, довелося передруковувати весь наклад бюлетенів до Бережанської районної ради.

У неділю в Україні проходять вибори до місцевих органів самоврядування. Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман пообіцяла, що за спроби тиску на виборців або фальсифікацій під час голосування винні в цьому нестимуть відповідальність, зокрема і кримінальну.

Новину додано у неділю, 31 жовтня 2010 року, о 12:09, показати всі новини за неділю, 31 жовтня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Тернопільщина, показати всі Новини Тернополя
Тема: "Вибори до місцевих органів влади", показати всі новини по темі "Вибори до місцевих органів влади"

Ще новини по темі: