ГоловнаНовини ► Ігор Коломойський може стати показовою жертвою нинішньої влади
знайти

Ігор Коломойський може стати показовою жертвою нинішньої влади

Ігор Коломойський може стати показовою жертвою нинішньої владиТаку думку в ефірі телеканалу ТВі озвучив екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. За його словами, кандидатура Ходорковського і символ нувориша, незаконно захопив колосальну власність і показово що сів, щоб інші здалися владі в Україні є.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі озвучив екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

За його словами, «кандидатура Ходорковського» і «символ нувориша, незаконно захопив колосальну власність і показово що сів, щоб інші здалися владі» в Україні є.

«У нас такий кандидат є. Він називається Коломойський. Очевидно, багато ознак є, що саме його бізнес може впасти показовою жертвою для всіх інших великих власників », - цитує Луценка Українська правда.

Політик також зазначив, що Коломойський ніколи не фінансував його партію.

Нагадаємо, екс-керівник російської компанії НК «ЮКОС» Михайло Ходорковський і його партнер Платон Лебедєв в 2005 році були засуджено до дев'яти років позбавлення волі за звинуваченням у фінансових махінаціях. Згодом термін був скорочений до восьми років.

Зараз суд розглядає так звану «другу справу ЮКОСа». На цей раз Ходорковського і Лебедєва звинувачують у розкраданні нафти на суму 900 млрд. рублів і легалізації доходів. Обидва вони не визнають себе винними, а їх адвокати вказують на низку процесуальних порушень при розгляді справи.

Новину додано у понеділок, 15 листопада 2010 року, о 10:14, показати всі новини за понеділок, 15 листопада 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Корупція", показати всі новини по темі "Корупція"

Ще новини по темі: