ГоловнаНовини ► Класика джазу, року та поп-музики наживо!
знайти

Класика джазу, року та поп-музики наживо!

Класика джазу, року та поп-музики наживо!Минулої суботи у пивний клуб «Місто» завітали перші зіркові гості: луцький джазовий гурт «Rezus Blues» та Діана Попова (чарівний жіночий голос у пісні Тартака «Ти подумай»).

Музиканти, які багатьох закохали у джаз на цьогорічних «Музичних діалогах», працюють разом вже більше чотирьох років. За цей час вони встигли відвідати низку музичних фестивалів не лише України, а й закордону. Того вечора у їх виконанні звучав не лише джаз, а й кавери на світові та вітчизняні хіти.

Джаз Луцьк

Жива музика у Луцьку

музика у Луцьку

музика джазу у Луцьку

музика, відпочинок у Луцьку

Схоже, атмосфера у ківерцівському «Місті» сподобалась як музикантам, так і глядачам: неперевершеними танцюристами вечірки самі музиканти визнали Олю та Юрія Пронтових, яким присвятили свою пісню, а під час виконання останньої (“Simply The Best”, Tina Turner cover) танцювали навіть у сусідній більярдній залі. «Ківерці – the best» - комплімент від солістки «Rezus Blues» Галини Конах, море оплесків, посмішок і відчуття насолоди з присмаком кави від вишуканого культурного відпочинку у рідному провінційному містечку. Спасибі «Місту» за нові фарби у місцевому розважальному житті.

Новину додано у середу, 17 листопада 2010 року, о 11:20, показати всі новини за середу, 17 листопада 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Шоу-бізнес і мода", показати всі новини по темі "Шоу-бізнес і мода"

Ще новини по темі: