ГоловнаНовини ► Шевченко: збірна Україна може виграти Євро-2012
знайти

Шевченко: збірна Україна може виграти Євро-2012

Шевченко: збірна Україна може виграти Євро-2012Лідер київського «Динамо» і збірної України Андрій Шевченко вважає, що українській національній команді під силу виграти Євро-2012.

Про це футболіст заявив в інтерв'ю виданню «Спорт-Експрес».

За його словами, тренер збірної Юрій Калитвинцев «завжди налаштований на позитив, і це, звичайно, передається гравцям. Перед нами поставлено за мету виграти континентальну першість, і я бачу безліч факторів на користь її досягнення».

«Тут і рідні стіни, і підтримка публіки, і, нарешті, успішна гра на європейській арені «Динамо» і «Шахтаря». У наявності і прогрес нашого чемпіонату. Молодь постійно зростає, і гра нашої збірної на лютневому турнірі на Кіпрі, де ми обіграли Румунію і Швецію, тому підтвердження. Для нас, «стариків», щороку йде за два, але якщо найдосвідченіший в команді, воротар Олександр Шовковський, відображає в двох матчах три пенальті, це про щось, та говорить ...» - додав Шевченко.

«Хлопці у нас у збірній підібралися талановиті, і я навіть не сумніваюся, що з часом команді по плечу виявляться великі завдання. Коли є необхідність, я хлопцям підказую, але роллю дядьки-наставника намагаюся не зловживати», - заявив футболіст.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович поставив перед збірною України з футболу виграти Чемпіонат Європи 2012 року, який пройде в Україні та Польщі.

Новину додано у п'ятницю, 11 березня 2011 року, о 09:29, показати всі новини за п'ятницю, 11 березня 2011 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Євро-2012", показати всі новини по темі "Євро-2012"

Ще новини по темі: