ГоловнаНовини ► Романюк з Пустовітом садили сакуру у Замку Любарта (ФОТО)
знайти

Романюк з Пустовітом садили сакуру у Замку Любарта (ФОТО)

Луцький мер Микола Романюк разом з очільниками жеків та журналістами здійснив об’їзд міста, аби оглянути, як підлеглі йому комунальні служби, дорожники готують місто до Великодніх свят, – інформує інтернет-видання.

Власне, у супроводі свого заступника Лариси Соколовської та директора департаменту ЖКГ Луцькради Івана Кубіцького Романюк проїхався вулицями міста на автобусі. Першою зупинкою «рейсу» став огляд проведення капітальних робіт на ділянці дороги на Градному Узвозі, що навпроти Свято-Троїцького Собору. Міський голова запевнив журналістів, що дорожники відремонтують ділянку дорогу до свят.

Після огляду робіт на Градному Узвозі мер, подорожуючи вулицею Глушець, оглядаючи пішохідну смугу, дає вказівки підлеглим: «3-ій ЖЕК, ану ідіть сюди. А чого дерева не попиляні?». «До Пасхи побілити дерева», – продовжував посадовець. Вказуючи на ще не прибрані де-не-де тротуари , Романюк переглянув стан справ на вулицях Ковельській, Львівській, Володимирській. Проїжджаючи в районі підшипникового заводу, мер згадує про його очільника Володимира Цибульського. Мовляв, той посприяє з облаштуванням освітлення – встановлення ліхтарів у місті. Микола Романюк сетує – у Луцьку більше 4 тисяч ліхтарів було вкрадено, тому треба сподіватися на підтримку бізнесу у освітленні вулиць.

Друга зупинка – вулиця Боженка та її щебенева дорога. Мер каже, що дороги такої якості поки що треба облаштувати на околицях міста у районах приватної забудови. У свою чергу, за словами Романюка, ремонт дорожнього покриття охопить 60 вулиць, або 10 кілометрів доріг. Романюк окремо згадує про такі вулиці, як Станіславського, Гнідавська, Клима Савура.

Під час поїздки мер Луцька розповів журналістам і про те, що фонтан навпроти ВНУ імені Лесі Українки запустять на Пасхальні свята. А фонтан навпроти гімназії № 4 – вже запустили для перевірки роботи.

Наступною зупинко об’їзду стала Замкова площа. У самому замку мера і журналістів зустрічав начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Микола Іванюк у спортивному костюмі. На противагу дрес-коду Іванюка, секретар Луцькради Григорій Пустовіт, одягнений офіційно, нагадує Романюку, що висаджують на території замку дерево сакури. «Треба чимось притоптати, бо в лакованих туфлях незручно», – каже Романюк, саджаючи дерево разом з Пустовітом.

Садити дерева до замку прийшли і депутати Луцькради.

Задоволений роботою, Микола Романюк, розповідаючи журналістам про поточні роботи на дорогах, вказує на проблему, яку мерія вирішуватиме наступного року, – ремонт прибудинкових територій.

Новину додано у вівторок, 19 квітня 2011 року, о 17:53, показати всі новини за вівторок, 19 квітня 2011 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: