ГоловнаНовини ► У Львові впіймали на хабарі державного виконавця
знайти

У Львові впіймали на хабарі державного виконавця

Прокуратура Галицького району м. Львова провела перевірку за матеріалами, які надійшли з УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області, щодо вимагання та одержання 1000 гривень хабара державним виконавцем.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі прокуратури Львівської області, з’ясовано, що державний виконавець Шевченківського ВДВС ЛМУЮ, на виконанні у якого перебував виконавчий лист за рішенням Пустомитівського районного суду Львівської області про примусове стягнення з боржника 31015 грн. матеріальної та 20 000 грн. моральної шкоди, вимагав у останнього грошові кошти в сумі 1000 грн. за повернення виконавчого документа стягувачу без виконання. 26.03.10 в приміщенні службового кабінету державний виконавець одержав від боржника обумовлений раніше хабар в сумі 1000 грн, після чого був затриманий працівниками міліції.

26.03.10 за цими матеріалами прокуратура Галицького району м. Львова порушила кримінальну справу стосовно державного виконавця Шевченківського ВДВС Львівського міського управління юстиції за ч. 2 ст. 368 КК України.

Досудове слідство у кримінальній справі проводить прокуратура Галицького району м. Львова.

Новину додано у понеділок, 19 квітня 2010 року, о 17:11, показати всі новини за понеділок, 19 квітня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Кримінал", показати всі новини по темі "Кримінал"

Ще новини по темі: