ГоловнаНовини ► У Луцьку «фестивалили» по-сімейному (ФОТО)
знайти

У Луцьку «фестивалили» по-сімейному (ФОТО)

Рух на проспекті Волі вчора зупинився мало не на півгодини – головною вулицею міста крокували учасники Фестивалю сім’ї. Про це інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Близько 15:00 у неділю від Київського майдану під звуки маршу духового оркестру рушила піша хода у напрямку Театрального майдану.

Її учасниками стали представники громадських, релігійних та державних організацій, лучани та гості міста.

Практично всі учасники параду дотримувалися запропонованого дрес-коду – були вбрані у вишиванки або у білі сорочки. Доповнювали дрес-код повітряні кульки – теж білого кольору.

Колону очолювала машина ДПС, за нею слідом крокував духовий оркестр та пара у весільних вбраннях.

За ними вишикувалися інші учасники параду. Колона час від часу вигукувала «Ура!» та повідомляла лучанам та гостям міста про те, що фестиваль сім’ї вітає лучан і пропагує християнські сімейні цінності.

Мешканці обласного центру охоче спостерігали за дійством, а деякі навіть знімкували учасників параду із вікон тролейбусів та маршрутних таксі.

Прибувши на Театральний майдан, сімейні пари ділилися своїм досвідом у побудові міцних стосунків, виступали представники влади.

Також на гостей фестивалю очікували і різноманітні сімейно-спортивні змагання із оригінальними та цінними призами. Відбувався і конкурс малюнків на асфальті.

Отримати інформацію щодо здорового способу життя можна було в інформаційних наметах.

А ось ті, хто перебуває у шлюбі, або найближчим часом збирається стати на рушничок щастя, мав нагоду на Фестивалі сім’ї побувати біля Арки подружжя, аби ще раз дати обітницю подружньої вірності чи освідчитися коханій людині.

Новину додано у понеділок, 23 травня 2011 року, о 12:09, показати всі новини за понеділок, 23 травня 2011 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: