ГоловнаНовини ► Партія Тимошенко зібрала мільйон підписів за дострокові вибори президента
знайти

Партія Тимошенко зібрала мільйон підписів за дострокові вибори президента

Партія Тимошенко зібрала мільйон підписів за дострокові вибори президентаПартія «Батьківщина» вже зібрала мільйон підписів за проведення дострокових виборів президента та Верховної Ради України

Про це в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна заявив перший заступник лідера партії Олександр Турчинов.

«Ви знаєте, у нас уже близько мільйона підписів зібрано, збір продовжується», - зокрема сказав він. При цьому політик підкреслив, що за нинішньої влади «немає можливості провести повноцінний референдум».

Турчинов також нагадав, що «Батьківщина» вже намагалася провести референдум, однак як на рівні місцевої влади, так і на рівні центральних виборчих комісій рішення про проведення референдуму було заблоковано.

«Тому повноцінний референдум на цю тему (дострокових виборів - прим.) Провести не можна. У той же час я думаю, що це буде досить об'єктивний плебісцит. Ми сподіваємося, що більшість виборців Україні висловлять свою позицію щодо цієї влади», - підкреслив Турчинов.

Відповідаючи на уточнююче питання, що партія має намір робити із зібраними підписами, він сказав: «Ви знаєте, це показник - коли народ каже: ми не хочемо, щоб вони нами керували». «Це підстава для всіх партій, політичних громадських організації для дій» - переконаний перший заступник лідера «Батьківщини».

Новину додано у четверг, 10 листопада 2011 року, о 13:16, показати всі новини за четверг, 10 листопада 2011 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Опозиція", показати всі новини по темі "Опозиція"

Ще новини по темі: