ГоловнаНовини ► Дочка Тимошенко: Ми відчуваємо на собі тиск вже впродовж 10 років
знайти

Дочка Тимошенко: Ми відчуваємо на собі тиск вже впродовж 10 років

Дочка Тимошенко: Ми відчуваємо на собі тиск вже впродовж 10 роківДочка екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Євгенія Карр розповіла, що її родина відчуває на собі тиск з боку влади

«Звичайно ж, ми відчуваємо на собі тиск, репресії вже протягом 10 років: то більше, то менше. Ще тоді, 10 років тому, коли маму заарештували, тоді були реформи в енергетичному секторі - ті ж були сценарії, ті ж гравці. Зараз тільки інші етикетки і ярлики, але по суті те ж саме. Звичайно, оскільки Юлія Тимошенко є справжнім опозиціонером, то ми завжди відчуваємо на собі певний тиск: і прослуховування, і виклики до суду», - сказала Карр в ефірі радіо Свобода, передає ЛIГАБiзнесIнформ.

«Зараз всю нашу родину, навіть мого дідуся, який є інвалідом через те, що його тоді незаконно заарештовували, і він сидів у СІЗО без суду і слідства, і отримав від цього інсульт, теж викликають на допити. Здійснюється масований тиск на всіх - співробітників, друзів», - додала вона.

Також, Євгенія Карр заявила, що чинна влада хоче довести Тимошенко «до такого стану, щоб вже нічого не хотілося - ні брати участь у виборах, ні в політиці, ні в громадській діяльності.

Раніше повідомлялося, що дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія Карр більше тижня не може зустрітися з матір'ю, оскільки вона не може самостійно пересуватися.

Новину додано у неділю, 13 листопада 2011 року, о 12:27, показати всі новини за неділю, 13 листопада 2011 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Тема: "Справа Тимошенко", показати всі новини по темі "Справа Тимошенко"

Ще новини по темі: