ГоловнаНовини ► Сьогодні справу Кучми можуть закрити
знайти

Сьогодні справу Кучми можуть закрити

Сьогодні справу Кучми можуть закритиСьогодні Печерський районний суд Києва може закрити кримінальну справу проти колишнього президента України Леоніда Кучми про його причетність до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Таку думку в коментарі газеті Сегодня висловив потерпілий у справі про вбивство Гонгадзе журналіст Олексій Подольський.

«Суддя Галина Супрун спочатку зайняла односторонню, упереджену позицію. Справа слухалася у відсутність Лесі Гонгадзе, її адвоката Андрія Федура, а також екс-нардепа Олександра Мороза, якому виписали повістку на прізвище Морозов і зовсім не за тією адресою, де він живе. Суд страшно поспішає винести рішення, і зрозуміло, на чию користь. А інших тримають за бидло », - заявив Подольський.

Павло Сичов: «у суду вже заготовлено рішення по Кучмі, мета якого - зробити його невинним».

Тим часом адвокат екс-президента Віктор Петруненко повідомив, що у нього немає сумнівів у «єдино правильному і законному рішенні суду».

Нагадаємо, журналіст Олексій Подольський був вивезений в ліс і побитий співробітниками міліції напередодні зникнення Георгія Гонгадзе. Як з'ясувало слідство, виконавцем цього злочину був екс-генерал МВС Олексій Пукач, який також звинувачується у вбивстві Гонгадзе.

У середу, 7 грудня, відбулося засідання Печерського районного суду Києва, на якому було розглянуто скаргу захисту Кучми на законність порушення кримінальної справи. Під час засідання суддя Галина Супрун повідомила, що Генпрокуратура відновила розслідування даної справи.

Новину додано у п'ятницю, 9 грудня 2011 року, о 10:37, показати всі новини за п'ятницю, 9 грудня 2011 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "5 канал", показати всі новини по темі "5 канал"

Ще новини по темі:

  • Концертний графік гурту «Фіолет»

    Концертний графік гурту «Фіолет» (08.10.2012 13:01)

    Луцький гурт «ФІОЛЕТ» 1 жовтня, в Міжнародний день музики та свій третій офіційний день народження, презентує свій новий студійний альбом, який отримав символічну назву «Rock'n'love».
  • Руслана Лижичко була депутатом з примусу?

    Руслана Лижичко була депутатом з примусу? (20.09.2012 15:41)

    Відома українська співачка, переможниця Євробачення 2004, Руслана відверто зізналася журналістам Світського життя, що зовсім не збиралася йти в велику політику, її просто змусили зайняти пост народного депутата.
  • Член Партії регіонів звернувся з проханням до головного бютівця Волині (16.01.2012 15:19)

    Голова Маневицької районної ради Петро Зінчук, який є членом маневицького осередку Партії регіонів, звернувся до голови Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Грицюка з проханням посприяти у збільшенні в обласному бюджеті коштів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської аварії.
  • Кличко: Термінове етапування Тимошенко в колонію - ще один спосіб принизити її

    Кличко: Термінове етапування Тимошенко в колонію - ще один спосіб принизити її (03.01.2012 10:21)

    Опозиціонер Віталій Кличко пояснив, з чим пов'язана поспішна відправка Юлії Тимошенко з Київського СІЗО в колонію в Харкові
  • Тимошенко взяли під арешт

    Тимошенко взяли під арешт (05.08.2011 20:57)

    Головуючий в "газовій справі" суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв задовольнив клопотання сторони обвинувачення про арешт екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.