ГоловнаНовини ► "На каву до Львова"
знайти

"На каву до Львова"

"На каву до Львова"Каву п'є вся планета. Це найпопулярніший в світі напій. Його отримують з смажених кавових зерен і п'ють, як правило, гарячим. Каву люблять всі, незалежно від віку та країни проживання. Додавання до кави невеликої кількості молока або вершків роблять смак цього напою чудовим! Замисліться на мить, два мільярди людей у світі п'ють її чорною, з, вершками, морозивом, фруктовими соками і яєчним жовтком, додаючи різні прянощі: гвоздику, корицю, кардамон і навіть сіль і чорний перець…

Львів - українська столиця кави. Окрім звання одного з найкрасивіших міст України, Львів по праву вважається і столицею української кави. І поряд з оглядом його архітектурних пам'яток дуже цікаво буде зробити екскурсію і за численними львівським кав'ярнях, відвідавши хоча б частину з них.

Саме це ми вам і пропонуємо, привід є - вчора, двадцять восьмого вересня, у Львові почався фестиваль "На каву до Львова", який буде тривати до тридцятого вересня. З осені 2007 року цей фестиваль пропагує кавову культуру Львова. Протягом свята кожен бажаючий може заказати тур кав'ярнями міста, які беруть участь у святі, скуштувати "фестивальну" каву.

В святковий день всі кав'ярні-учасники готують каву ексклюзивних видів і секретних рецептів, щоб відтворити фантастичне свято найкращого напою всієї планети. У ароматних нотках кави ми можемо смакувати напій і насолоджуватися спілкуванням з друзями. На відкритті цього смачного дійства всіх бажаючих пригощали величезним тортом, який приготувала одна з кав'ярень Львова.

Довжина цього гігантського десерту була три метри. Також розпочав свою роботу кавовий ярмарок. На фестивалі були представлені найбільші у світі барабани театру Makata, що привезли з Польщі, а дітлахів і дорослих розважали клоуни театру Wagabunda з Кракова. Заклад "Світ Кави", яка за результатами опитування у 2009-2010 роках стала кращим закладом, покаже так звану кавову фабрику. Гості фестивалю зможуть скуштувати каву з свіжо підсмажених кавових зерен. Новинкою фестивалю стане кавова пошта "Зі Львова з любов'ю".

Туристи та жителі Львова зможуть відправити романтичні листівки з міста в будь-яку точку нашої планети. Крім цього, як ми вже говорили, відбудеться традиційний тур «кавових» короля та королеви в пошуках найкращої кави. Всі бажаючі зможуть проголосувати бюлетенями в кав'ярнях, також буде відкрито голосування через всесвітню мережу.

Новину додано у п'ятницю, 5 жовтня 2012 року, о 10:54, показати всі новини за п'ятницю, 5 жовтня 2012 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Регіональні новини", показати всі новини по темі "Регіональні новини"

Ще новини по темі: