ГоловнаНовини ► Українські лікарі будуть скаржитися німецьким на Тимошенко
знайти

Українські лікарі будуть скаржитися німецьким на Тимошенко

Українські лікарі будуть скаржитися німецьким на ТимошенкоЧерез тиждень наші лікарі чекають на візит своїх німецьких колег, з якими вони планують обговорити ситуацію, що склалася навколо спільного оздоровлення колишнього українського прем'єра Юлії Володимирівни Тимошенко.

В неділю про це повідомив "Інтерфакс-Україна" заступник міністра ОЗ Олександр Толстанов. Також він сказав, що українські лікарі очікують, що на наступному тижні, скоріше за все, у понеділок- вівторок до міста Харкова прибуде лікар медичного закладу " Шаріте ", може, це буде пані Аннет Рейсхауер. Звичайно, буде складена комісія лікарів, і їм треба обговорити безліч питань, особливо в контексті останніх фактів.

У МОЗ також були занепокоєні тим, що німецькі лікарі майже кілька тижнів не оглядають пані Тимошенко, а спілкуються з хворою тільки по телефону. Саме тому поки визначити план майбутньої реабілітації пацієнтки Тимошенко разом з німецькими лікарями до цього часу не вдається. За словами міністра охорони здоров'я Толстанова, українські медики проінформують німецьку сторону про незадовільну поведінку Юлії Тимошенко і про її постійні відмови слідувати приписам лікарів.

Толстанов пояснив, що головне питання для всіх медиків, це, звичайно, суперечлива поведінка пацієнтки, тобто, її постійні відмови від виконання правил та приписів, ясніше навіть самовільне визначення графіка медичних процедур, зокрема перенесення ранкового лікування на вечір, відмова від багатьох з них на користь своїх побачень з друзями та колегами. Хіба лікарі не розуміють, що Тимошенко зовсім не має часу на лікування, бо треба керувати виборчим процесом "Батьківщини". ЇЇ палата у лікарні перетворена у так звану філію виборчого штабу об’єднаної опозиції… Заступник міністра сказав, що на медичний консиліум буде винесено питання про подальші дії українських лікарів. Потім Олександр Толстанов додав, як відомо всім, пані Тимошенко вже півроку лікується у стаціонарі.

За його словами, це безпрецедентна ситуація. Німецькі лікарі про це не раз вже наголошували, адже ні європейській, ні міжнародній лікарській практиці не відомі такі випадки, якщо відверто говорити про проблеми, з якими медики мають справу, то самі лікарі чудово розуміють, що кілька сотень сеансів реабілітаційних процедур - це не зовсім нормально.

Отож, німецьким та українським лікарям потрібно обговорити, що і як робити далі відносно лікування пані Тимошенко.

Новину додано у п'ятницю, 5 жовтня 2012 року, о 11:02, показати всі новини за п'ятницю, 5 жовтня 2012 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Справа Тимошенко", показати всі новини по темі "Справа Тимошенко"

Ще новини по темі:

  • Що зробив Луценко за місяць волі?

    Що зробив Луценко за місяць волі? (07.05.2013 12:31)

    Сьогодні виповнюється місяць, як екс-глава МВС Юрій Луценко вийшов з в'язниці. Експерти вважають, що екс-міністр ніяк не вплинув на політичну ситуацію в країні, зате привніс сподівання на помилування Тимошенко.
  • Чи випустять Тимошенко на свята?

    Чи випустять Тимошенко на свята? (23.04.2013 10:50)

    Вже кілька тижнів Україна повниться чутками: незабаром буде свято і на вулиці Юлії Тимошенко.
  • Кличко закликає Вільяма Бернса покарати Януковича

    Кличко закликає Вільяма Бернса покарати Януковича (14.03.2013 11:39)

    Кличко в США закликав ввести санкції проти Януковича та його чиновників.
  • Юлія Тимошенко в претендентах на Нобелівську премію

    Юлія Тимошенко в претендентах на Нобелівську премію (11.10.2012 11:26)

    Екс український прем'єр Юлія Володимирівна Тимошенко, яка на даний момент перебуває покарання у Качанівській жіночій виправній колонії № 54, що у місті Харків, має напрочуд відмінні шанси отримати Нобелівську премію Миру вже в наступну п'ятницю дванадцятого жовтня.
  • Юлія Володимирівна лягла на бетон

    Юлія Володимирівна лягла на бетон (05.10.2012 10:24)

    Як стало відомо інтернет-виданню «Українська правда», бувший прем'єр-міністр Юля Тимошенко лягла на холодну підлогу перед своєю палатою в Центральній Лікарні Укрзалізниці в місті Харків. Це було зроблено в знак протесту проти недопуску до неї учасників Об'єднаної опозиції.