ГоловнаНовини ► Блохін переніс операцію
знайти

Блохін переніс операцію

Блохін переніс операціюОфіційний сайт Динамо інформує про те, що головний тренер ФК Динамо Олег Володимирович Блохін, котрий був госпіталізований вчора ввечері з гіпертонічною кризою, переніс складну операцію на лівій сонній артерії.

Президент медичного закладу «Борис» Михайло Радуцький пояснив ЗМІ, що гіпертонічна криза це насамперед симптом, а не діагноз, як помилково думають. Логічно те, що спочатку було проведено загальне обстеження Олега Блохіна на самому сучасному медичному обладнанні клініки. У результаті всіх маніпуляцій було встановлено остаточний діагноз - тромбоз лівосторонньої сонної артерії. Медиками було прийнято негайне рішення про проведення малоінвазивної операції. Нагадаємо вам, що малоінвазивна хірургія- це найсучасна альтернатива загальноприйнятої операції широкого застосування.

При звичайній операції тканини та органи хворого піддаються сильному механічному ушкодженню, обсяг і ступінь яких можуть бути досить великим за площею. Ще й при цьому способі організм має подолати не тільки саму хворобу, але і важку операційну травму. Основами для малоінвазивної операції стали правила ендохірургіі (ооперування через точкові надрізи тканин або природні фізіологічні отвори). Блохіну були зроблені розрізи мінімального розміру. Після маленького розрізу залишається і маленький шрам, а також скорочується час одужання пацієнта. Така техніка дуже ефективна для видалення кіст, тромбів та ліпом.

Як і прогнозували лікарі, операція Блохіна пройшла вдало. У даний час Олег Володимирович почуває себе добре у відповідності з періодом після операції. Ігор Суркіс президент київського Динамо прокоментував операцію Олега Блохіна та зауважив, що лікарі, відверто кажучи, у вигляді виключення, дозволили йому на п'ять хвилин зайти до палати Олега Володимировича. За словами самого Суркіса, Блохін був у цілковитій свідомості, та одразу впізнав його. Вони перекинулися декількома словами.

В лікарню Ігор прийшов зі своїм татом Михайлом Давидовичем, який є професійним невропатологом з неабияким медичним стажем. Це було зроблено для того, щоб перевірити рефлекси Олега Блохіна після операції. Як виявилось, всі рефлекси головного тренера ФК Динамо, на думку досвідченого доктора, просто прекрасні. Суркіс сподівається, що найгірше вже позаду. Безперечно, що поруч з Олегом Блохіним, якому ми усі бажаємо якнайшвидшого одужання, знаходяться найкращі лікарі України.

Новину додано у четверг, 11 жовтня 2012 року, о 11:29, показати всі новини за четверг, 11 жовтня 2012 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Спорт", показати всі новини по темі "Спорт"

Ще новини по темі:

  • Соревнования в Одессе по Муэй-Тай– очередные победы спортсменов Запорожской Федерации (16.02.2015 14:35)

    Завершился 1-йэтап Кубка Украины по таиландскому боксу Муэй-Тай, проводившийся в г. Одесса с 5 по 8 февраля.
  • Роналдіньо можуть дискваліфікувати

    Роналдіньо можуть дискваліфікувати (11.10.2012 11:35)

    Лідера «Атлетико Мінейро» та кращого футболіста світу 2004 та 2005 років Роналдіньо можуть дискваліфікувати за надто грубу гру проти футболіста Греміо Клебера в недавньому матчі чемпіонату Бразилії. Тепер 32-річний Рональдиньо постане перед дисциплінарною комісією. На цьому тижні відбудеться її засідання, за підсумками якої відомому чемпіону можуть присудити від чотирьох до дванадцяти матчів дискваліфікації.
  • Роберто ді Маттео отримує задоволення від гри в футбол

    Роберто ді Маттео отримує задоволення від гри в футбол (11.10.2012 11:33)

    Головний тренер ФК Челсі Роберто Ді Маттео нещодавно прокоментував перемогу керованої ним команди з великим рахунком чотири один в домашньому матчі з "Норвіч Сіті" в рамках сьомого туру чемпіонату Великобританії.
  • Ліонель Мессі став татом

    Ліонель Мессі став татом (11.10.2012 11:23)

    Ліонель Мессі, володар Золотого м'яча, став батьком. Його громадянська жінка на ім’я Антонелла подарувала йому сина, якого подружжя вирішили назвати Тьяго. Мессі, як відомо, досить рідко говорить про особисте життя, про вагітність його коханої вперше стало відомо після святкування гола, якого Мессі забив за збірну Аргентини. Тоді футболіст привселюдно засунув футбольний м’яч під футболку. Вже потім зірковий аргентинець в інтерв'ю ЗМІ поділився радістю.
  • Андрій Ярмоленко прокоментував свій перехід в ФК Мілан

    Андрій Ярмоленко прокоментував свій перехід в ФК Мілан (11.10.2012 11:18)

    Нападаючий Динамо та збірної України футболіст Андрій Ярмоленко прокоментував той факт, що його ніби хоче купити італійський футбольний клуб Мілан. Пару місяців назад ЗМІ поширили новину про те, що італійський ФК Мілан найближчим часом почне переговори з київським Динамо відносно переходу нападаючого білоблакитних Андрія Ярмоленка, який має замінити футболіста Сантос Робіньо, який скоро збирається піти.