ГоловнаНовини ► Кличко закликає Вільяма Бернса покарати Януковича
знайти

Кличко закликає Вільяма Бернса покарати Януковича

Кличко закликає Вільяма Бернса покарати ЯнуковичаКличко в США закликав ввести санкції проти Януковича та його чиновників.

 

Лідер партії УДАР Віталій Кличко під час зустрічі з заступником Державного секретаря США Вільямом Бернсом повідомив, що необхідно почати введення міжнародних санкцій проти українських чиновників і президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба УДАР.

«Сьогодні президент Янукович ставить під загрозу зміни зовнішнього вектору країни і веде державу до міжнародної ізоляції. Тому прийшов час відповідальності Януковича і його команди за наслідки таких дій», - сказав Віталій Кличко.

Лідер політсили підкреслив, що необхідно вводити санкції проти конкретних чиновників, прокурорів і суддів, які причетні до виборчого правосуддя.

«Санкції, зокрема, можуть стосуватися заборони для цих людей та членів їх сімей в'їзду в демократичні країни, розслідувань щодо їх рахунків, бізнес-операцій і майна за кордоном», - сказав він.

 

Новину додано у четверг, 14 березня 2013 року, о 11:39, показати всі новини за четверг, 14 березня 2013 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Справа Тимошенко", показати всі новини по темі "Справа Тимошенко"

Ще новини по темі:

  • Що зробив Луценко за місяць волі?

    Що зробив Луценко за місяць волі? (07.05.2013 12:31)

    Сьогодні виповнюється місяць, як екс-глава МВС Юрій Луценко вийшов з в'язниці. Експерти вважають, що екс-міністр ніяк не вплинув на політичну ситуацію в країні, зате привніс сподівання на помилування Тимошенко.
  • Чи випустять Тимошенко на свята?

    Чи випустять Тимошенко на свята? (23.04.2013 10:50)

    Вже кілька тижнів Україна повниться чутками: незабаром буде свято і на вулиці Юлії Тимошенко.
  • Юлія Тимошенко в претендентах на Нобелівську премію

    Юлія Тимошенко в претендентах на Нобелівську премію (11.10.2012 11:26)

    Екс український прем'єр Юлія Володимирівна Тимошенко, яка на даний момент перебуває покарання у Качанівській жіночій виправній колонії № 54, що у місті Харків, має напрочуд відмінні шанси отримати Нобелівську премію Миру вже в наступну п'ятницю дванадцятого жовтня.
  • Українські лікарі будуть скаржитися німецьким на Тимошенко

    Українські лікарі будуть скаржитися німецьким на Тимошенко (05.10.2012 11:02)

    Через тиждень наші лікарі чекають на візит своїх німецьких колег, з якими вони планують обговорити ситуацію, що склалася навколо спільного оздоровлення колишнього українського прем'єра Юлії Володимирівни Тимошенко.
  • Юлія Володимирівна лягла на бетон

    Юлія Володимирівна лягла на бетон (05.10.2012 10:24)

    Як стало відомо інтернет-виданню «Українська правда», бувший прем'єр-міністр Юля Тимошенко лягла на холодну підлогу перед своєю палатою в Центральній Лікарні Укрзалізниці в місті Харків. Це було зроблено в знак протесту проти недопуску до неї учасників Об'єднаної опозиції.