ГоловнаНовини ► Цены на железную руду в 2014 году
знайти

Цены на железную руду в 2014 году

Цены на железную руду в 2014 годуVale не прогнозирует снижение стоимости железной руды

В ушедшем 2013 году отмечалось существенное снижение стоимости железной руду. В общей сложности стоимость уменьшилась за год на 6-7 процентов. Подобные темпы падения стоимости не могли не беспокоить трейдеров. Исполнительный директор корпорации Vale – одного из крупнейших игроков на международном рынке металлов, сделал прогноз по стоимости руды в 2014 году, сообщает Укртрубодеталь.

По словам Жозе Карлоса Мартинса в 2014 году не следует ожидать каких-либо существенных изменений стоимости железной руды. Цены стабилизуются на уровне в 110 долларов за тонну.  Падение ниже этой отметки не прогнозируются. В то же время специалист утверждает, что и существенного роста стоимости не будет.

На цену железной руды положительно скажется создание логистического центра металлов в Малайзии, что позволит оптимизировать транспортные расходы при добыче железной руды в Малайзии, которая является одним из крупнейших поставщиков руды.

Объёмы добычи в 2014 году сохраняться на прежних показателях. Рост европейской и американской экономики будет нивелирован падением спроса и общим замедлением темпов роста китайской промышленности.  Рост запланирован только лишь на 2015-3017 года, когда  прогнозируется увеличение объёмы добычи железной руды на 10-12 процентов.

Новину додано у середу, 5 березня 2014 року, о 14:21, показати всі новини за середу, 5 березня 2014 року
Категорія "економіка", показати всі новини категорії "економіка"
Тема: "Економіка", показати всі новини по темі "Економіка"

Ще новини по темі:

  • Вперше на Волині село розвиватимуть відповідно до стратегічного плану (19.09.2012 8:25)

    21 вересня 2012 року о 15:00 у будинку культури с. Козин Рожищенського району відбудеться круглий стіл на тему «Від спільних дій до успіху громад». Головна мета круглого столу – показати сільським громадам їхній потенціал, а також можливості для соціально-економічного розвитку села.
  • Янукович почне вирішувати проблеми українського села?

    Янукович почне вирішувати проблеми українського села? (18.09.2012 16:00)

    Як відомо, в українських селян та і взагалі в українського села – чимало проблем. Вирішити їх напередодні виборів вирішили у президентській команді. Серед найбільш популярних – це відтік сільських жителів, які не бачать перспективи, проживаючи у рідних населених пунктах, а поєднують своє благополуччя та майбутнє життя лише з урбанізованим містом.
  • Австралія хоче інвестувати у розбудову інфраструктури Львівщини (12.08.2010 20:37)

    Голова Львівської ОДА Василь Горбаль зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Австралії в Австрійській Республіці та Україні (за сумісництвом) Майклом Поттсом.
  • На Львівщині зібрано близько 80% зернових (12.08.2010 20:22)

    На Львівщині зібрано 78,8% зернових і понад 75% ранніх зернових. Про це 12 серпня під час прес-конференції повідомив заступник голови львівської облдержадміністрації Ярослав Панюра.
  • На Прикарпатті 119 тис. грн витратять на гранти громадських ініціатив (12.08.2010 20:18)

    Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини спільно з Головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації оголосили конкурс на отримання мікрогрантів в межах проекту «Сприяння громадським ініціативам у вирішенні конкретних проблем громад Івано-Франківської області шляхом надання мікрогрантів».