ГоловнаНовини ► Концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності у прямому ефірі
знайти

Концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності у прямому ефірі

Концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності у прямому ефіріНайвідоміший гурт України Океан Ельза зараз проводить тур на честь 20-річчя гурту.

Найвідоміший гурт України Океан Ельза зараз проводить тур на честь 20-річчя гурту. Концерти у сімох містах України були заплановані ще рік тому. Вони хотіли зібрати людей, щоб святкувати разом, розслабитись, та забути про буденні турботи. Зараз місія гурту трохи змінилась, вони знають як об'єднати людей, як підтримати та заохотити в умовах складної ситуації в країні.

На концерти Океану Ельзи люди приходили у вишиванках та з прапорами, співали разом гімн України. На останньому концерті у Києві на стадіоні Олімпійський, гурт зібрав 70 тис. людей, тим самим встановивши рекорд України.

Концерт гурту у Львові до Дня Незалежності України відвідати зможуть звичайно не всі, тому один з українських каналів покаже у прямому ефірі виступ Океану Ельзи. Для прихильників гурту є ще один сюрприз. Про ОЕ знімуть повнометражний документальний фільм, до якого увійдуть кадри з концертів, інтерв'ю, репетицій. Фільм вийде у 2015 році.

Новину додано у понеділок, 7 липня 2014 року, о 12:40, показати всі новини за понеділок, 7 липня 2014 року
Категорія "шоу-бізнес і мода", показати всі новини категорії "шоу-бізнес і мода"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Шоу-бізнес в Україні", показати всі новини по темі "Шоу-бізнес в Україні"

Ще новини по темі: