ГоловнаНовини ► Антивирусная компания ESET на службе террористов Донбасса
знайти

Антивирусная компания ESET на службе террористов Донбасса

Антивирусная компания ESET на службе террористов ДонбассаРоссия запустила свои щупальца по всему миру. Недавний пример словацкая компания ESET помогла террористам Донбасса, проведя аудит и опубликовав отчет о кибершпионаже со стороны украинских спецслужб за властями так называемых ДНР и ЛНР . Причем, это

Россия запустила свои щупальца по всему миру. Недавний пример – словацкая компания ESET помогла террористам Донбасса, проведя аудит и опубликовав отчет о кибершпионаже со стороны украинских спецслужб за властями так называемых «ДНР» и «ЛНР». Причем, это была инициатива не российского дистрибьютора, а центрального офиса антивирусной компании в Братиславе. Точнее, российского специалиста, который давно обжился в штаб-квартире ESET.

МИД Украины, СМИ и другие официальные лица, к сожалению,  не отреагировали на данный инцидент. Странно, что антивирусной компании ESET сошло с рук  содействие террористам и защита систем российских боевиков от украинских кибератак.

 

Почему компания ESET помогла террористам?

Новину додано у четверг, 2 червня 2016 року, о 17:42, показати всі новини за четверг, 2 червня 2016 року
Категорія "економіка", показати всі новини категорії "економіка"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "IT", показати всі новини по темі "IT"

Ще новини по темі:

  • Apple iphone 6 silver – легкість та простота у використанні

    Apple iphone 6 silver – легкість та простота у використанні (19.01.2017 17:34)

    Коли у світі комунікаційні технології заполонили практично усе, говорити про те, чи варто купити телефон з новими можливостями, по суті, не потрібно. Якщо й говорити про вибір нового смартфону, то краще зосередитися на тому iOS це має бути чи Android.
  • "Російський піонер" запускає "Рай"

    "Російський піонер" запускає "Рай" (18.07.2012 14:28)

    На сайті журналу "Російський піонер", що входить до медіагрупи Михайла Прохорова "ЖV!", з'явиться закрита соціальна мережа "Рай". Про це повідомляє "Маркер" з посиланням на гендиректора журналу Гліба Дунаєвського.
  • Microsoft подала більше 70 позовів проти українських компаній

    Microsoft подала більше 70 позовів проти українських компаній (19.04.2011 9:38)

    У виробництві різних судів України знаходиться більше 70 справ, пов'язаних з порушенням авторських прав корпорації. З них 50 - кримінальні та більше 20 господарські.
  • Чоловіки випереджають жінок у користуванні Інтернетом (06.10.2010 12:59)

    Абсолютна більшість користувачів українського Інтернету - чоловіки. Про це свідчать результати дослідження компанії InMind, проведене на замовлення Інтернет Асоціації України (ІнАУ).