ГоловнаНовини ► Apple iphone 6 silver – легкість та простота у використанні
знайти

Apple iphone 6 silver – легкість та простота у використанні

Apple iphone 6 silver – легкість та простота у використанніКоли у світі комунікаційні технології заполонили практично усе, говорити про те, чи варто купити телефон з новими можливостями, по суті, не потрібно. Якщо й говорити про вибір нового смартфону, то краще зосередитися на тому iOS це має бути чи Android.

Коли у світі комунікаційні технології заполонили практично усе, говорити про те, чи варто купити телефон з новими можливостями, по суті, не потрібно. Якщо й говорити про вибір нового смартфону, то краще зосередитися на тому iOS це має бути чи Android.

Сьогодні на прикладі Apple iphone 6 silver ми розповімо вам про переваги айфонів та й загалом усієї продукції Apple.

Дизайн

З того моменту, як ви поклали око на цю модель, ви закохаєтесь в нього. Дизайн цього смартфона просто захоплюючий. Це і є однією з причин, чому так багато людей з нетерпінням чекали цієї конкретної моделі. Тут ідеальне все: форма, розмір, кольри…

Камера

Ця модель має задню 8 Мп камеру та 1,2 Мп фронтальну камеру. Є багато чудових функцій, в тому числі світлодіодний спалах. Ті, хто купив цей телефон,  дуже задоволені обома камерами та якістю фото та відео.

Внутрішня пам'ять

Ви можете вибрати один з трьох різних варіантів, відповідно до ваших потреб - 16/64/128 ГБ. Але не зважаючи на те, яку саме модель ви вибере, ваш телефон буде функціонувати на всі 100 %.

Відмінний дисплей

4,7-дюймовий дисплей відмінно підходить для кожного. Він має захисне скло і дивовижний датчик відбитків пальців. На такому дисплеї ви зможете розгледіти будь-яке фото та будь-яке відео.

Зв'язок

iPhone 6 підтримує 3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth, USB і NFC - простіше кажучи, він підтримує все.

Навчитися використовувати будь-яку нову частину комплекту будь-якого смартфона  може зайняти деякий час, проте навіть користувач, якому важко даються будь-які технології, може освоїти iPhone в короткий час. Схема проста, усьому дано чіткий символ і ім'я, наприклад, налаштування або камера.

Тут також легко додавати облікові записи електронної пошти та змінити ключові параметри. Порівняйте це з заплутаними іконками і віджетами компонування Android - які можуть варіюватися від одного телефону до іншого. Apple iphone 6 silver  дуже прості у використанні, що робить Apple, такими популярними.

Купити Apple iphone 6 silver можна в інтернет-магазині 9-42.com

Новину додано у четверг, 19 січня 2017 року, о 17:34, показати всі новини за четверг, 19 січня 2017 року
Категорія "економіка", показати всі новини категорії "економіка"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "IT", показати всі новини по темі "IT"

Ще новини по темі:

  • Антивирусная компания ESET на службе террористов Донбасса

    Антивирусная компания ESET на службе террористов Донбасса (02.06.2016 17:42)

    Россия запустила свои щупальца по всему миру. Недавний пример словацкая компания ESET помогла террористам Донбасса, проведя аудит и опубликовав отчет о кибершпионаже со стороны украинских спецслужб за властями так называемых ДНР и ЛНР . Причем, это
  • "Російський піонер" запускає "Рай"

    "Російський піонер" запускає "Рай" (18.07.2012 14:28)

    На сайті журналу "Російський піонер", що входить до медіагрупи Михайла Прохорова "ЖV!", з'явиться закрита соціальна мережа "Рай". Про це повідомляє "Маркер" з посиланням на гендиректора журналу Гліба Дунаєвського.
  • Microsoft подала більше 70 позовів проти українських компаній

    Microsoft подала більше 70 позовів проти українських компаній (19.04.2011 9:38)

    У виробництві різних судів України знаходиться більше 70 справ, пов'язаних з порушенням авторських прав корпорації. З них 50 - кримінальні та більше 20 господарські.
  • Чоловіки випереджають жінок у користуванні Інтернетом (06.10.2010 12:59)

    Абсолютна більшість користувачів українського Інтернету - чоловіки. Про це свідчать результати дослідження компанії InMind, проведене на замовлення Інтернет Асоціації України (ІнАУ).