ГоловнаНовини ► У підприємницькій діяльності Волині лідирують транспортні послуги
знайти

У підприємницькій діяльності Волині лідирують транспортні послуги

Впродовж 2009 року поряд з майже тисячею підприємств і організацій – юридичних осіб у цій сфері працювали 9,8 тисяч фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності. Із 2,5 млрд.грн. послуг, які реалізовані всіма категоріями за цей період, п’ята частина припадала саме на останніх. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили в ДПА Волині.

Які ж послуги найчастіше надають споживачам підприємці? Впевнені лідерські позиції утримують транспортні (більш ніж кожна п’ята гривня доходу фізичних осіб – від них, найбільша кількість зайнятих у цьому виді діяльності).

Поширеними також було надання послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів (п’ята частина загального доходу), різноманітних індивідуальних послуг – перукарень, салонів краси, забезпечення фізичного комфорту, прання, оброблення білизни тощо (сьома частина), дещо меншим – у сфері операцій з нерухомим майном (десята частина), інформатизації, права, охорони здоров’я людини (по 4%).

Приватними автоперевізниками-фізичними особами здійснено більше третини вантажних і 80% пасажирських автоперевезень. Підприємці надали майже 90% загального обсягу індивідуальних послуг, послуг з ремонту побутових виробів та предметів особистого вжитку, понад три чверті – з технічного обслуговування та ремонту автомобілів і мотоциклів, дві третини – з організації подорожувань, у сфері фотографії, майже половину – у рекламній діяльності.

Жорстку конкурентну боротьбу у сфері надання послуг витримують лиш ті підприємства, котрі можуть запропонувати своїм клієнтам високоякісне обслуговування, у більш повному обсязі задовольнити їх потреби, працюють за європейськими стандартами. І те, що все частіше в повний голос про себе заявляють ініціативні, гнучкі, повороткі підприємці, які відчувають подих часу, сподіваємось, є індикатором позитивних змін, аби в результаті вигравав споживач.

Новину додано у п'ятницю, 14 травня 2010 року, о 10:24, показати всі новини за п'ятницю, 14 травня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: