ГоловнаНовини ► Варто відмовитись від політики, коли йде мова про вирішення соціальних питань, – вважають в Луцькраді
знайти

Варто відмовитись від політики, коли йде мова про вирішення соціальних питань, – вважають в Луцькраді

Основною проблемою в царині роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих умовах, зокрема із дітьми, які там виховуються, є відсутність єдиної концепції роботи. Отож громадські організації та органи влади повинні координувати свої дії та спільно реалізовувати соціальні проекти. Про це під час круглого столу на тему «Активізація роботи із громадськими організаціями щодо взаємодії соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах» зауважив начальник служби у справах дітей департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради Федір Шульган, – повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

«Система настільки заплутана, що Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді займається сім’ями, а служба у справах дітей – дітьми. Як на тверезу голову, мені абсолютно не зрозуміло, як можна вирішувати проблеми дітей без участі батьків?», – зауважив Федір Шульган. Він наголосив, що діяльність притулку для дітей, які, наприклад, схильні до бродяжництва, не є достатньою, адже діти потребують, в першу чергу, соціально-психологічної допомоги.

Він зауважив, що громадські організації мають активніше взаємодіяти із луцькою міською владою. «Наприклад, якщо є якась проблема, і ви маєте певні проекти, то варто би зробити так, щоб я міг зателефонувати і розповісти про цю проблему. Але робити ці заходи треба не для чергової галочки чи піару. Політичні організації, в тому числі молодіжні, гадаю, варто взагалі туди не допускати…», – поділився міркуваннями Федір Шульган.

Новину додано у п'ятницю, 14 травня 2010 року, о 15:13, показати всі новини за п'ятницю, 14 травня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: