ГоловнаНовини ► Через хабар звільнено начальника райвідділу міліції у Львові
знайти

Через хабар звільнено начальника райвідділу міліції у Львові

Днями міністр МВС Анатолій Могильов підписав наказ про звільнення начальника Шевченківського райвідділу міліції Львова. Про це повідомив 8 травня під час брифінгу начальник ГУ МВС у Львівській області Михайло Цимбалюк.

Водночас він поінформував, що посаду начальника Залізничного РВ Львова запропоновано кандидата, який у останні 5 років працював у Дрогобичі та Самборі. "Це полковник Шургот. На його місце у Самбірському РВ розглядають кандидатури майже усіх його заступників", – сказав Цимбалюк.

Також, за його словами, очолити Сихівський РВ Львова запропоновано підполковнику Гимону, який працював у цьому підрозділі у 2006-2008 роках, а зараз працює у обласному апараті МВС.

"Жидачівський РВ на Львівщині очолив полковниу Уланов, який пробував, що таке робота керівником Залізничного райвідділу Львова і повернувся в Жидачів, де раніше працював. У Трускавці призначено в.о. начальника райвідділу, ним став перший заступник – підполковник Білас. Вивчаємо й інші дві кандидатури на цю посаду. На посаду начальника Личаківського РВ призначений майор Герасим, який досі працював першим заступником начальника Пустомитівського РВ, ще перед тим – в апараті карного розшуку області, а також у Галицькому РВ Львова", – розповів М.Цимбалюк.

Він зазначив також: "Масових змін начальників РВ не планується і не відбувається. Там, де є можливість виправити ситуацію, ми допомагаємо, де ні, – пропонуємо інше місце роботи. Ніхто, підкреслюю, з тих, хто буде звільнятись, не залишиться без роботи при бажанні".

Водночас він додав: "Моє бачення таке, що начальник міліції має проживати на території обслуговування. На жаль, деякі доїжджають на територію обслуговування від 20 до 60 км. Начальник РВ має прибути на територію дислокації органу не пізніше, як за 15 хв".

Нагадаємо, 21 травня у Львові під час проведення спільної спецоперації співробітники СБУ та відділу внутрішньої безпеки МВС України затримали за "зловживання владою та службовим становищем" начальника Шевченківського райвідділу міста Львова. http://zaxid.net/newsua/2010/5/24/111858/

Як інформував 20 травня М.Цимбалюк, наказом міністра МВС звільнено начальника Сихівського райвідділу міліції Львова.

 

Новину додано у середу, 9 червня 2010 року, о 10:10, показати всі новини за середу, 9 червня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Хабарництво", показати всі новини по темі "Хабарництво"

Ще новини по темі:

  • Чиновники Львівської міськради "відмили" кошти на водогоні - МВС (05.10.2010 19:46)

    Чималу суму “відмили” посадовці Львівської міської ради на ремонті водогону Плугів-Золочів. Службовці Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради затвердили акти виконаних робіт підприємству, що ремонтувало водогін. Про це ІМК повідомили у прес-службі міліції Львівщини.
  • На Львівщині хотіли привласнити 12 га землі (05.10.2010 19:45)

    Правоохоронці Львівщини викрили керівників одного із приватних підприємств, які намагалися незаконно заволодіти земельною ділянкою на околиці міста Борислава площею понад 12 га. Про це ІМК повідомили у прес-службі міліції Львівщини.
  • На Вінниччині затримали голову міськради, який отримав хабара в розмірі 1 млн 850 тис. грн (25.06.2010 13:02)

    Працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного Управління МВС України у Вінницькій області спільно з працівниками прокуратури області затримано під час отримання хабара 1 мільйон 850 тисяч гривень голову однієї з міських рад Вінницької області та директора відкритого акціонерного товариства.
  • На Львівщині порушено кримінальну справу проти голови РДА (10.06.2010 13:29)

    Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу стосовно голови районної державної адміністрації за хабар.
  • У Львові підполковника міліції через хабар позбавили волі до 5 років (25.05.2010 15:06)

    Вироком Галицького районного суду м. Львова до 5-ти років позбавлення волі засуджено колишнього підполковника міліції – заступника начальника Залізничного РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області, затриманого співробітниками СБУ під час отримання хабара.