ГоловнаНовини ► Міське управління міліції Львова хочуть перенести на Сихів
знайти

Міське управління міліції Львова хочуть перенести на Сихів

Я розглядаю ідею перенесення міського управління міліції Львова у Сихівський район, – повідомив 8 травня під час брифінгу начальник ГУ МВС у Львівській області Михайло Цимбалюк.

Зі слів Михайла Цимбалюка, приміщення, де знаходяться райвідділи міліції Львова, – у жахливому стані, зокрема Шевченківський, Личаківський.

«А Сихівський РВ взагалі не має приміщення. Вже підібрано приміщення, є клопотання міської влади на сесію. Ми у будемо завершувати це будівництв силами центрального апарату МВС. Міністр під час останньої розмови дав «добро». Будемо будувати за кошти державного бюджету», – сказав Цимбалюк. Він додав, що цей об’єкт заплановано завершити до кінця 2011 року.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів про те, як працюватиме ГУ МВС в області над покращенням ситуації у цьому районі, адже його визнано одним з найбільш криміногенних районів в Україні, Михайло Цимбалюк зауважив: «Специфіка Сихова в тому, що це спальний район, але проблема тут – відсутність міліції».

«Якщо там буде міське управління, – все міліційне начальство буде там. В центральній частині знайти приміщення для міського управління дуже важко, ніхто нам його не виділить, ніхто нам його не дасть», – сказав Цимбалюк. Він нагадав, що зараз міське управління міліції орендує своє приміщення.

Також він поінформував: «Між Будинком науки і приміщенням ГУ МВС у Львівській області є недобудований частина. Виготовлено проект на добудову трьох поверхів, останній буде мансардного типу. Там буде працювати весь слідчий підрозділ, який зараз розкиданий по місту».

Новину додано у середу, 9 червня 2010 року, о 10:25, показати всі новини за середу, 9 червня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Правоохоронні органи", показати всі новини по темі "Правоохоронні органи"

Ще новини по темі: