ГоловнаНовини ► У Львові відбудеться концерт піаністки з Кракова Юлії Коцюбан
знайти

У Львові відбудеться концерт піаністки з Кракова Юлії Коцюбан

У межах Днів Кракова у Львові відбудеться концерт піаністки з Кракова Юлії Коцюбан. Розпочнуться Дні Кракова 11 червня. Святкування триватиме до 13 червня і протягом цих трьох днів у місті будуть проходити культурні заходи за участі митців із Кракова.

11 червня в Актовій залі Львівського національного університету ім. Івана Франка відбудеться урочисте відкриття Днів Кракова у Львові та концерт фолькової виконавиці Йоанни Словінської. Також цього ж дня відбудеться презентація книги про життя священика Ордену Братів Менших Капуцинів, який все життя працював на території Радянського Союзу.

12 червня о 18.00 у музичній академії ім. М. Лисенка, що на вул. Нижанківського, 5 відбудеться концерт молодої піаністки Кракова Юлії Коцюбан.

У неділю у Палаці Потоцьких Придворний балет «Cracovia Danza» виступить зі спектаклем «Танцювальний світ Шопена».

Завершаться Дні Кракова концертом старопольських марійних пісень «Королево руж» у виконанні Ірени Урбанської, Яги Вронської та Казиміра Мадея.

Юлія Коцюбан народилася 1992 року в місті Кракові. Юлія є лауреатом нагород Гран-Прі, перших місць та спеціальних нагород багатьох польських та міжнародних фортепіанних концертів. Концертувала в Польщі, Франції, Німеччині, Росії, Естонії, Канаді, Австрії, Швейцарії, Литві та США.

Новину додано у середу, 9 червня 2010 року, о 17:41, показати всі новини за середу, 9 червня 2010 року
Категорія "шоу-бізнес і мода", показати всі новини категорії "шоу-бізнес і мода"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Музика", показати всі новини по темі "Музика"

Ще новини по темі:

  • Леді Гага записує новий епатажний альбом

    Леді Гага записує новий епатажний альбом (18.09.2012 10:02)

    Про епатажний імідж поп-діви Леді Гаги начувся уже давно весь світ. Її можна любити, поклонятися, можна надто ненавидіти, осуджуючи, але ставитися байдуже до витівок цієї співучої дівчини неможливо. Чого гріха таїти, природа обдарувала її хорошими зовнішніми і вокальними даними, тому, спочатку, ця дама з примхами - співачка.
  • У Львові презентують новий альбом гурту "Ґорґішелі " (05.08.2010 17:09)

    У Львові 14 серпня о 20.00 відбудеться презентація нового альбому гурту "Ґорґішелі" «Ромбамбар» з композиціями українською та грузинською мовами.
  • У Львівській філармонії сьогодні "Вечір королівської музики" (22.07.2010 18:34)

    22 липня у Львівській філармонії, у межах святкування Дня Бельгії у Львові, відбудеться “Вечір королівської музики” - концерт класичної гітари у виконанні бельгійського гітариста Арама Ван Баларта.
  • Дочка Мадонни пропонує носити міні-спідниці (ФОТО)

    Дочка Мадонни пропонує носити міні-спідниці (ФОТО) (01.07.2010 11:57)

    Мадонна анонсувала нову лінію одягу під назвою Material Girls, в якому вона виступала спів-дизайнером разом зі своєю дочкою, 13-річною Лурдес.
  • Львівський оркестр здобув срібну відзнаку польського фестивалю (23.06.2010 21:24)

    Львівський муніципальний духовий оркестр «Сурми Галичини» взяв участь у ХІХ Міжнародному фестивалі духових оркестрів «Золота ліра», що тривав з 18 по 20 червня у м. Рибнік (Польща). До Львова оркестр привіз срібну відзнаку фестивалю, а за віртуозне виконання сольних партій спеціальні дипломи отримали заслужений артист України Борис Олійник (соло на ксилофоні) та молодий музикант Анатолій Комар (соло на трубі).