ГоловнаНовини ► Цьогоріч у Львові замінять 13 км трубопроводів
знайти

Цьогоріч у Львові замінять 13 км трубопроводів

Цього року у Львові замінять 13 км трубопроводів. Для цього ЛМКП «Львівводоканал» закупило 13 км поліетиленових труб різного діаметру. На трубозаміну в місті закладено близько 6 млн грн підприємства. Про це сьогодні, 10 червня, під час брифінгу повідомив заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Богдан Павлишин.

За словами Богдана Павлишина, вже прокладено нові ділянки водогонів на вулиці Татарській, Виговського, Петлюри, Володимира Великого, тривають роботи на вулиці Мазепи, Кульпарківській, Рильського. Нові ділянки водогонів цьогоріч планують прокласти на вул. Науковій, Пулюя, Симоненка, Виговського, Патона, Любінській, Творча-Грінченка, Земельній, Хімічній-Липинського, Миколайчука-Лінкольна, Зеленій-Керченській, Вернадського, Освицькій, Трильовського, Червоної Калини, Драгана, Скрипника. «Найпроблемніші труби у Львові - в Шевченківському районі. Ще чотири роки тому тут було близько 30 витоків води в день. У цьому випадку для заміни ми обрали трасу близько 1 км довжиною, діаметр труби - 315 мм. Вартість труби близько 650 тис. грн, але загальна вартість робіт становить близько 2 млн грн. Це пов’язано з тим, що роботи потягнуть за собою не лише заміну водопроводу, а й переврізки та благоустрій території. Сама заміна трубопроводу – це великий об’єм роботи, але багато за собою тягнуть комплектуючі: якщо вартість труби близько 650 тис. грн за кілометр, то ще плюс 50% додатково – це вартість комплектуючих», - зазначив Богдан Павлишин.Довiдка ZAXID.NET

ЛМКП «Львівводоканал» обслуговує 1100 км водопровідних мереж у місті. З них понад 70% вже не підлягають амортизації. Щороку підприємство проводить заміну близько 20 км аварійних мереж.

Новину додано у четверг, 10 червня 2010 року, о 13:59, показати всі новини за четверг, 10 червня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: