ГоловнаНовини ► Волинська наукова бібліотека святкує 70-річчя
знайти

Волинська наукова бібліотека святкує 70-річчя

10 червня у приміщенні Волинської обласної наукової бібліотеки ім.Олени Пчілки відбулось «Свято книги», приурочене до 70-ої річниці від дня заснування цієї книгарні. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда»

Із ювілеєм бібліотекарів привітали заступник голови ОДА Олександр Курилюк та голова облради Анатолій Грицюк. Представники влади також відзначили працівників книгарні, вручивши їм грамоти.

«70 років – це невеликий відрізок, але для такого закладу як бібліотека це – великий проміжок часу. Ваш поріг щодня переступають і вчені, і студенти, і просто читачі, – велика кількість людей… Отож, бажаю вам здоров’я, успіхів і сподіваюсь побувати на вашому 100-річчі», – сказав у вітальному слові Анатолій Грицюк.

Після офіційної частини присутнім музичні вітання подарували народна артистка України Зоя Комарук, гурт «Дабл воіс» (Інститут мистецтв ВНУ ім.Лесі Українки) та інші виконавці.

Довідка «ВП»

Волинську обласну наукову і бібліотеку ім.Олени Пчілки було засновано 10 червня 1940 року. Ім’я видатної письменниці книгарні було присвоєне в 1991 році.

Новину додано у четверг, 10 червня 2010 року, о 17:43, показати всі новини за четверг, 10 червня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: