ГоловнаНовини ► Держава виділить «Кордону 835» аж 10 тисяч… гривень?
знайти

Держава виділить «Кордону 835» аж 10 тисяч… гривень?

Про фестиваль «Кордон 835» згадали і на засіданні колегії Волинської обласної ради, яка відбулася минулого вівторка, 22 червня. Повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Зокрема депутат Ігор Гузь поцікавився у начальника управління міжнародного співробітництва і європейської інтеграції Андрія Ломаги, скільки коштів із державного фінансування отримає фестиваль, який традиційно має проходити у рамках Європейських Днів Добросусідства на ділянці прикордонної смуги між населеними пунктами Кречів та Крилів 21 серпня 2010 року. На що отримав відповідь – 10 тисяч гривень.

Крім того Гузь запитав у Ломаги, як очільника профільного управління, чи той цікавиться долею українців, які проживають у Брестській області. Мова до цього дійшла, коли члени колегії розглядали питання щодо внесення змін і доповнень до регіональної Програми розвитку транскордонного співробітництва на 2007-2010 роки. Депутат зауважив, що до Програми транскордонного співробітництва у рамках об’єднання «Єврорегіон Буг» треба залучати і українців з Брестської області. «Вони там видати нічого не можуть. А їх там декілька тисяч», – зазначив Гузь.

До слова, згідно з інформацією, поданою у проекті рішення облради щодо фінансування Програми, її ресурсне забезпечення цьогоріч вимірюється сумою у 150 тисяч гривень, передбачених з обласного бюджету. Для порівняння минулого року ця сума (згідно з документальними даними) складала 443 тисячі гривень (з державного бюджету – 116, 9 тисяч гривень), у 2008 році – 618 тисяч гривень.

Новину додано у середу, 23 червня 2010 року, о 10:15, показати всі новини за середу, 23 червня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: