ГоловнаНовини ► Янукович впевнений, що зможе подолати корупцію в Україні
знайти

Янукович впевнений, що зможе подолати корупцію в Україні

Янукович впевнений, що зможе подолати корупцію в Україні«Україна продовжує користуватись репутацією надзвичайно корумпованої країни. Підтвердженням цього є незмінно низький рейтинг рівня доброчесності України в авторитетних міжнародних дослідженнях впродовж останніх років. Тому нам цю ситуацію треба виправляти, вона не влаштовує сьогодні ані суспільство, ані мене як голову держави», – заявив 23 червня під час відкритого засідання уряду Президент України Віктор Янукович.

"Для того, щоб змінити цю ситуацію, нам треба багато чого зробити, але головне у цьому переліку – наявність політичної волі. Я вважаю, що вона у нас з вами є. З метою кардинального поліпшення ситуації у сфері боротьби з корупцією я видав указ про утворення Національного антикорупційного комітету. Вже підготовлена низка заходів, спрямована на подолання корупційних проявів, зокрема, у судовій системі влади», - зазначив Віктор Янукович.

З його словами, також розроблено проекти національної стратегії щодо запобігання та протидії корупції на 2010-2012 рр. «На сьогодні ці документи вивчаються і обговорюються в експертних установах. Найближчим планується провести нараду за участі президента та уряду з питань запобігання та протидії корупції і наркоманії», - зазначив Віктор Янукович.

 

 

Новину додано у середу, 23 червня 2010 року, о 12:31, показати всі новини за середу, 23 червня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Корупція", показати всі новини по темі "Корупція"

Ще новини по темі: