ГоловнаНовини ► Вінський дав пораду Луценку
знайти

Вінський дав пораду Луценку

«Я не вважаю, що відхід 2-х чи 3-х людей має бути наслідком ліквідації партії. Я вважаю, що їх мають звільнити з посад, а партія має рухатись далі. Принаймні я так порадив Луценку», – наголосив голова партії «Народна влада» Йосип Вінський на прес-конференції в Івано-Франківську.

За словами Вінського, перехід нардепів від партії «Народна самооборона» до коаліції «дуже засмутила Луценка». Проте, Вінський каже, що ми живемо в період, коли партії лише формуються і в багатьох партіях відсутня ідеологія. До таких політичних сил Вінський відносить і «Народну самооборону», і партію «Батьківщина», з якої вийшов «через ідеологічні розбіжності».

«В мене була тверда домовленість, що партія «Батьківщина» інтегрується до Соцінтерну. Проходить з’їзд, і на з’їзді я дізнаюсь, що вона вже інтегрується в Народну партію Європейську. Для мене це був шок. Я цього не зрозумів», - наголосив Вінський.

Як відомо, 23 червня «Народна самооборона» оголосила про припинення існування парламентської групи «Народна самооборона».

Новину додано у середу, 23 червня 2010 року, о 21:12, показати всі новини за середу, 23 червня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Івано-Франківщина, показати всі Новини Івано-Франківська
Тема: "Політика", показати всі новини по темі "Політика"

Ще новини по темі: