ГоловнаНовини ► Молода волинянка впала у криницю… але залишилася живою
знайти

Молода волинянка впала у криницю… але залишилася живою

О 13:20 29-го червня до Народної служби порятунку МНС «101» міста Володимира-Волинського на Волині надійшло повідомлення від мешканців села Маркелівка про те, що у криниці перебуває людина. Інформує «Волинська правда».

Як повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області, сусіди намагалися витягнути 23-річну односельчанку самотужки, проте усі спроби були марними. Як з’ясувалося, жінка, набираючи воду, оступилася і впала до криниці. На глибині близько десяти метрів їй вдалося під час падіння впертися руками й ногами у стінки колодязя й у такому положенні очікувати на допомогу.

Уже за кілька хвилин після виклику на місце події прибули рятувальники МНС. Пожежний Ігор Ковальчук спустився до криниці, одягнув на потерпілу рятувальний пояс, прикріплений до мотузки, а рятувальники Віталій Крижан та Юрій Бойко підійняли жінку на поверхню.

Медики, які оглянули потерпілу, діагностували переохолодження організму. Вона не потребує госпіталізації, – запевнили вони. А місцеві жителі упевнені, що жінці пощастило, адже падіння у наповнену водою криницю завглибшки 20 метрів могло б обернутися трагедією.

Новину додано у четверг, 1 липня 2010 року, о 10:38, показати всі новини за четверг, 1 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: