ГоловнаНовини ► У мерії кажуть, що доля скверу біля РАЦСу залежатиме від думки лучан
знайти

У мерії кажуть, що доля скверу біля РАЦСу залежатиме від думки лучан

Директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук прокоментував ситуацію навколо скверу за Палацом урочистих подій, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Він зазначив, що відповідно до рішення виконкому Луцької міської ради від 25.03.2010 № 187-1 приватному підприємству «Тріада» дозволено розробити у встановленому порядку містобудівне обґрунтування реконструкції скверу поблизу відділу РАЦС, що на проспекті Соборності, 18. Другим пунктом даного рішення департамент містобудування зобов’язаний провести процедуру громадського обговорення та погодження містобудівного обґрунтування у відповідності до чинного законодавства. Дане рішення прийняте на підставі затвердженого Генерального плану міста, звернення приватного підприємства «Тріада» та необхідності розробки проектних пропозицій щодо впорядкування вказаного скверу.

Досі проектні пропозиції щодо реконструкції скверу не надходили. У разі надходження матеріалів містобудівного обґрунтування в повному об’ємі департамент містобудування виконає усі необхідні процедури у згідно з прийнятим рішенням, у тому числі, проект розглянуть на містобудівній раді та винесуть на громадське обговорення у відповідності до чинного законодавства, – повідомили в ІАЦ «Луцьк».

Новину додано у четверг, 1 липня 2010 року, о 12:08, показати всі новини за четверг, 1 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: