ГоловнаНовини ► На Волині 2 працівниці податкової отримали відзнаки від ДПС України
знайти

На Волині 2 працівниці податкової отримали відзнаки від ДПС України

Сьогодні у Державній податковій інспекції Волині відбулися урочистості з нагоди 20-річчя ДПА. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

В урочистостях взяли участь перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко, Заступник голови Волиньради Борис Загрева, начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області Володимир Мельникович, начальник УМВС краю Іван Прошковський

та голова ДПА в області Микола Гринюк.

Першочергово з доповіддю виступив очільник податкової інспекції. По тому гостей за просили до слова. Цього дня податківці отримали нагороди від облдержадміністрації, волиньради та від ДПА. Володимир Мельникович, після того як привітав податківців, подарував їхньому колективу картину з напівкоштовного каміння.

Окрім того, двоє осіб отримали нагороди та грошові премії, розміром в одну заробітну плату від ДПС України. Зокрема начальник управління оподаткування юридичних осіб Тетяна Харченко отримала нагрудний знак почесного працівника ДПС, а перший заступник ОДПІ Світлана Савчук має нагрудний знак за бездоганну службу.

Новину додано у четверг, 1 липня 2010 року, о 14:54, показати всі новини за четверг, 1 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: