ГоловнаНовини ► У Львові презентували глянцевий журнал "ANTURAZH"
знайти

У Львові презентували глянцевий журнал "ANTURAZH"

1 липня у Львові презентували новий глянцевий журнал «ANTURAZH», що має розширити пропозицію на ринку глянцевої друкованої продукції культурної столиці. Як зазначив головний редактор журналу Володимир Місяйло, «Львів - місто, що має славу культурної столиці, - поки що у порівнянні із Києвом, Харковом, Дніпропетровськом, у пропозиції глянцевих журналів, що відображають життя місцевого бомонду, пасе задніх». На його думку, «ANTURAZH» складе гідну конкуренцію журналам «RIA» та «Lviv Today».

В.Місяйло зазначив, що журнал розрахований на широку аудиторію, відтак буде тематично різноманітним. До уваги аудиторії – новини моди, спорту, авторинку, політики, економіки. Особливу ставку редакція робить на закулісне життя шоу-бізнесу, політиків та всілякі рейтинги першості. У першому номері журналу опубліковано рейтинг найвпливовіших жінок львівського телепростору та рейтинг найстильніших футбольних команд України. Надалі обіцяють організувати й щорічну премію найвпливовіших людей Львівщини.

Виходитиме журнал щомісяця накладом 10 тис. примірників. 60% накладу розповсюджуватиметься у закладах відпочинку, салонах краси, ресторанах, нічних клубах, банках, решту можна буде придбати за підпискою чи у кіосках "Торгпреса". Ціна – орієнтовно 12 грн.

Засновниця журналу, у минулому модель, а зараз власниця модельного агентства "Anturazh", Оксана Родак зазначила ZAXID.NET , що фінансує видавництво журналу з власних коштів, проте розраховує на фінансову успішність проекту, відтак журнал активно залучатиме до співпраці рекламодавців.

Новину додано у четверг, 1 липня 2010 року, о 14:59, показати всі новини за четверг, 1 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Мас-медіа", показати всі новини по темі "Мас-медіа"

Ще новини по темі: