ГоловнаНовини ► На Волині мало не втонула шестикласниця – врятували друзі (ФОТО)
знайти

На Волині мало не втонула шестикласниця – врятували друзі (ФОТО)

Минулого тижня шестикласниця із міста Каменя-Каширського, що на Волині, ледь не втонула у ставку. На щастя, їй на допомогу вчасно поспіли однокласники. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у ГУМНС України у Волинській області.

Того дня учні 6-го класу Камінь-Каширської школи зібралися біля одного з викопаних ставків біля міського стадіону, щоб скупатися. Вирішили, що спочатку плаватимуть хлопчики, а згодом у воду зайдуть дівчатка. Допоки подруги плескалися у прохолодній воді, Іринка Лесик боязко трималася біля берега – дівчинка не вміла плавати. Якоїсь миті їй закортіло довести однокласникам, що не гірше кожного з них може триматися на воді. Іринка відштовхнулася від берега, пропливла п’ять метрів, опинилася на глибшому місці і почала тонути.

Першим зорієнтувався і кинувся на допомогу потопельниці Юрій Савончик. Проте Іринка, ухопившись за хлопчака, потягнула його на дно. Тоді у воду кинувся 12-річний Вадим Пех. Хлопець пірнув під дівчинку і виштовхав її на поверхню, а тоді виніс подругу на берег, не давши їй захлинутися водою. Самотужки вибрався на сушу й Юрій Савончик. Оговтавшись на березі, школярі розійшлися по домівках, не знадобилася госпіталізація й Іринці. Додому дівчинка повернулася цілою і неушкодженою, щоправда, була заплаканою після нещодавньої пригоди на ставку.

Новину додано у четверг, 1 липня 2010 року, о 15:09, показати всі новини за четверг, 1 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: