ГоловнаНовини ► Київський "Сокіл" знову другий
знайти

Київський "Сокіл" знову другий

Київський "Сокіл" знову другийКиївський «Сокіл» не зумів пробитися в суперфінал Континентального кубку. Програвши дві гри і вигравши лише одну, підопічні Олександра Сеуканда зайняли в групі тільки друге місце, - повідомляє "Westua".

Перший матч кияни грали проти австрійського клубу «Ред Булл». І вже в перші п'ять хвилин австрійці двічі реалізували «більшість». Спочатку відрізнився Дункан, а через хвилину - Траттнінг. Ще через чотири хвилини Лінч закинув третю шайбу у ворота Карпенка, проте через хвилину Німенко один гол відквитав. На самому початку другої двадцятихвилинки шайби Срюбко і Безщасного дозволили киянам зрівняти рахунок, проте спочатку Дункан, а через деякий час Регір знову збільшили розрив в рахунку до двох шайб. Та все ж ще до другої перерви Дяченко скоротив розрив в рахунку до мінімуму. В середині третього періоду Лінч закинув шосту шайбу у ворота Карпенка, а через дві хвилини відзначився Литвиненко. Як не старалися кияни зрівняти рахунок, нічого у них не вийшло. У результаті - перемога «Ред Булла» з рахунком 6:5. У другому матчі кияни грали проти польської «Краковії». Підопічні Олександра Сеуканда протягом всього матчу володіли ініціативою, проте першими пропустили саме вони - в середині другого періоду відзначився Піотровські. Ледве розпочалася третя двадцятихвилинка, як Варламов, реалізувавши чисельну перевагу, зрівняв рахунок. В овертаймі глядачі закинутих шайб не побачили, і доля матчу вирішувалася в серії буллітів, де більше повезло полякам.

У завершальному матчі кияни грали проти латвійського «Металургса». У першому періоді шайби Безщасного, Дяченка і Варламова практично визначили результат зустрічі. В середині другої двадцятихвилинки Дяченко закинув четвертую шайбу у ворота суперників, проте через декілька хвилин Грицинскіс один гол відквитав. Ледве розпочався третій період, як все той же Безщасний зробив рахунок 5:1, проте до фінальної сирени латиші зуміли ще двічі «пробити» Балабана - відзначилися Брахманіс і Павлов. У результаті - перемога «Сокола» 5:3 і підопічні Олександра Сеуканда зайняли друге місце в групі, не зумівши, таким чином, пробитися в суперфінал Континентального кубку.

Підсумкова турнірна таблиця:

1. «Ред Булл» - 3 гра / 9 очок

2. «Сокіл» - 3 / 4

3. «Металургс» - 3 / 3

4. «Краковія» - 3 / 2

Новину додано у понеділок, 30 листопада 2009 року, о 16:56, показати всі новини за понеділок, 30 листопада 2009 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Тема: "Євро-2012", показати всі новини по темі "Євро-2012"

Ще новини по темі: