ГоловнаНовини ► 55% львів'ян відзначили прогрес у місті за останні 4 роки, - опитування
знайти

55% львів'ян відзначили прогрес у місті за останні 4 роки, - опитування

Зміни у міському господарстві Львова протягом останніх чотирьох років (за перебування А.Садового на посаді мера) більшість мешканців міста оцінюють як позитивні. Про це повідомила 2 липня на прес-конференції у Львові директор УЦВГД "Соціоінформ" Наталія Зайцева-Чіпак, оприлюднюючи результати соцопитування.

Третина опитаних вважають, що ситуація не змінилась. Ще 9% вважають, що вона погіршилась. Водночас, частка респондентів, які задоволені діяльністю міського голови, є трохи меншою і становить 44% (проти 55% тих, хто відзначав прогрес у місті) Кожен третій львів’янин не задоволений діяльністю мера (хоча зміну на гірше констатували лише 9%). Майже чверть містян не мають з цього питання сформованої позиції. Водночас, частка респондентів, які задоволені діяльністю міського голови є трохи меншою і становить 44% (проти 55% тих хто відзначав прогрес у місті). Кожен третій львів’янин, не задоволений діяльністю мера, (хоча зміну на гірше констатували лише 9%). Майже чверть городян не мають з цього питання сформованої позиції.Довiдка ZAXID.NET

Опитування відбувалося 9-20 червня цього року. Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова області віком від 18 років і старше. Вибіркова сукупність відображає генеральну сукупність за такими основними соцiально-демогpафiчними показниками як: вік, стать та освіта. Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Помилка репрезентативності становить +/- 3,0%.

Новину додано у суботу, 3 липня 2010 року, о 11:54, показати всі новини за суботу, 3 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: