ГоловнаНовини ► На кордоні Закарпаття і Львівщини відбудуться гірські гонки та ралі
знайти

На кордоні Закарпаття і Львівщини відбудуться гірські гонки та ралі

10-11 липня на кордоні Львівської та Закарпатської областей (Верецький перевал) відбудеться І етап чемпіонату України з гірських гонок, та ІІ етап кубку України з ралі.

Як повідомили ZAXID.NET в Автомобільній Федерації України, у змаганнях візьмуть участь спортивні екіпажі з усіх обласних центрів України. В автоперегонах з гірських гонок екіпажі змагатимуться в чотирьох залікових групах, які поділяються відповідно до потужності двигуна спортивного автомобіля.

Гірські гонки - специфічний вид автомобільних змагань. Головною відмінною особливістю є характер траси - гірський серпантин довжиною 3-4 км, який пілот повинен подолати за найменший час. В порівнянні з ралі у пілота немає штурмана, і всю дистанцію він повинен запам'ятати сам і проїхати на максимальній швидкості.

В ралі ж екіпаж складається з двох пілотів – водій і штурман. Водію екіпажу вже не потрібно запам'ятовувати трасу, так як до початку змагань екіпажі можуть ознайомитись з трасою згідно легенди, що надає організатор, і відповідно штурман під час змагання інформує пілота про всі повороти, трампліни та інше. Змагання з ралі проходитимуть у мальовничих Карпатах і будуть генеральною репетицією перед проведенням 24-25 липня ц.р. «8 РАЛІ ГАЛІЦІЯ 2010». Урочисте відкриття чемпіонату України з гірських гонок та кубку України з ралі відбуватиметься 10 липня о 15:00 год., закриття 11 липня о 19:00 в м. Сколе на пл. Незалежності.

Програма змагань додається. Додаткова інформація на сайті: www.epidemia.com.ua

Новину додано у суботу, 3 липня 2010 року, о 16:51, показати всі новини за суботу, 3 липня 2010 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Географія: Закарпаття, показати всі Новини Ужгорода
Тема: "Спорт", показати всі новини по темі "Спорт"

Ще новини по темі:

  • Соревнования в Одессе по Муэй-Тай– очередные победы спортсменов Запорожской Федерации (16.02.2015 14:35)

    Завершился 1-йэтап Кубка Украины по таиландскому боксу Муэй-Тай, проводившийся в г. Одесса с 5 по 8 февраля.
  • Роналдіньо можуть дискваліфікувати

    Роналдіньо можуть дискваліфікувати (11.10.2012 11:35)

    Лідера «Атлетико Мінейро» та кращого футболіста світу 2004 та 2005 років Роналдіньо можуть дискваліфікувати за надто грубу гру проти футболіста Греміо Клебера в недавньому матчі чемпіонату Бразилії. Тепер 32-річний Рональдиньо постане перед дисциплінарною комісією. На цьому тижні відбудеться її засідання, за підсумками якої відомому чемпіону можуть присудити від чотирьох до дванадцяти матчів дискваліфікації.
  • Роберто ді Маттео отримує задоволення від гри в футбол

    Роберто ді Маттео отримує задоволення від гри в футбол (11.10.2012 11:33)

    Головний тренер ФК Челсі Роберто Ді Маттео нещодавно прокоментував перемогу керованої ним команди з великим рахунком чотири один в домашньому матчі з "Норвіч Сіті" в рамках сьомого туру чемпіонату Великобританії.
  • Блохін переніс операцію

    Блохін переніс операцію (11.10.2012 11:29)

    Офіційний сайт Динамо інформує про те, що головний тренер ФК Динамо Олег Володимирович Блохін, котрий був госпіталізований вчора ввечері з гіпертонічною кризою, переніс складну операцію на лівій сонній артерії.
  • Ліонель Мессі став татом

    Ліонель Мессі став татом (11.10.2012 11:23)

    Ліонель Мессі, володар Золотого м'яча, став батьком. Його громадянська жінка на ім’я Антонелла подарувала йому сина, якого подружжя вирішили назвати Тьяго. Мессі, як відомо, досить рідко говорить про особисте життя, про вагітність його коханої вперше стало відомо після святкування гола, якого Мессі забив за збірну Аргентини. Тоді футболіст привселюдно засунув футбольний м’яч під футболку. Вже потім зірковий аргентинець в інтерв'ю ЗМІ поділився радістю.