ГоловнаНовини ► Горбаль пообіцяв, що нарад, на яких всі засинають, більше не буде
знайти

Горбаль пообіцяв, що нарад, на яких всі засинають, більше не буде

3 липня голова Львівської ОДА зустрівся із мером Самбора, депутатами тамтешньої міськради та активом міста. Голова ОДА зазначив, що сьогоднішня зустріч стане початком роботи області з містами обласного підпорядкування, усього їх дев’ять. Раніше містам, схожим на Самбір область не приділяла належної уваги. Відтепер співпраця стане тіснішою, а наради не будуть показовими зібраннями, на яких усі засинають.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі Львівської ОДА, разом із Василем Горбалем до міста приїхав перший заступник голови Мирон Янків, заступник з питань соціальної політики та охорони здоров’я Ліляна Гримська, заступник з питань промисловості та ЖКГ Євген Пастух та заступник з питань інвестиційної діяльності Генадій Дмитренко. Також на нараді були присутні керівники профільних управлінь ОДА.

Василь Горбаль зазначив, що запросив на зустріч своїх заступників та начальників управлінь, щоб проблемні питання регіонів вирішувались швидше. На зустрічах представники міськвиконкомів матимуть унікальну можливість звернутись до профільних заступників зі своїми проблемами.

Цього разу голова міськради Самбора звернувся до представників адміністрації за підтримкою у будівництві школи, ремонту доріг, спорудженні дамби, а також за вирішенням питань охорони здоров’я.

У свою чергу заступник голови Геннадій Дмитренко з розумінням поставився до питання впорядкування доріг. Проте наголосив, що містові потрібно тісніше працювати із інвесторами та займатись зовнішньоекономічною діяльністю, адже за цим показником Самбір займає останнє місце серед міст обласного підпорядкування.

Зі свого боку перший заступник голови ОДА Мирон Янків порадив напрямок, у якому доцільно рухатись містові. «Транскордонний потенціал – це ріка потоку інвестицій. Можна будувати логістичні центри, як це роблять у прикордонні Польщі. Варто брати активнішу участь у транскордонних програмах» -- зазначив Мирон Янків.

Наступна зустріч із голови Львівської ОДА із представниками міської громади відбудеться у Дрогобичі.

Новину додано у суботу, 3 липня 2010 року, о 17:40, показати всі новини за суботу, 3 липня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: