ГоловнаНовини ► У Львові серед творчих колективів оголосили конкурс
знайти

У Львові серед творчих колективів оголосили конкурс

У Львівській міській раді розпочинається конкурс на надання фінансової підтримки творчим колективам, діяльність яких спрямована на реалізацію державної політики щодо розвитку культури. Конкурс триватиме один місяць.

«Пріоритетом у виборі переможців серед творчих колективів є пропозиції щодо участі у заходах: Великодні свята, День міста Львова, День Конституції, День Незалежності України, фольклорні свята, Міжнародний день музеїв тощо. Конкурс проводиться з метою розвитку музичного мистецтва за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на культуру. Управління культури і туризму укладатиме з переможцями конкурсу договори та надаватиме фінансову підтримку на один бюджетний рік», - розповідає начальник управління культури і туризму Андрій Вороновський.

На підтримку творчих колективів у міському бюджеті передбачено 800,0 тис. грн. Прийняте положення про надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів передбачає покриття видатків на послуги зв’язку, відрядження, оренду приміщень, витрати на заробітну плану, озвучення, друковану продукцію, запис та випуск аудіо та відеопродукції. Фінансова підтримка надаватиметься після затвердження звіту про виконану роботу, підписання акту виконаних робіт за місяць. На рахунки в органах Державного казначейства для колективів перераховуватимуться кошти.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на веб-сторінці Львівської міської ради: city-adm.lviv.ua

Довiдка ZAXID.NET

Для участі у конкурсі заявник подає за адресою: пл. Ринок,1, м. Львів, 79008, управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики такі документи:

• Заяву на ім’я міського голови щодо надання фінансової підтримки творчому колективу;

• Копії установчих документів учасників конкурс (статут, свідоцтво про реєстрацію, довідка про включення до ЄДРПОУ, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду, видана Державною податковою інспекцією у м. Львові);

• Опис досвіду роботи (зокрема у заходах Львівської міської ради) за останні два роки;

• Опис пропонованої співпраці у вигляді річного плану та кошторису заходів;

• Учасник конкурсу може за власним бажанням надавати листи-підтримки та творчі рецензії.

Новину додано у понеділок, 5 липня 2010 року, о 10:36, показати всі новини за понеділок, 5 липня 2010 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Культура", показати всі новини по темі "Культура"

Ще новини по темі:

  • Поліське літо з фольклором 2010

    Поліське літо з фольклором 2010 (17.08.2010 14:46)

    ХІІ Міжнародний фестиваль "Поліське літо з фольклором", що традиційно проводиться у Луцьку, цьогоріч триватиме з 20-го по 24-те серпня.
  • У Львові на вихідні - скрипаль Кремер, джаз та вуличні музики (13.08.2010 13:44)

    Цими вихідними, 14-15 серпня, у Львові відбудеться презентація газети «П’ятниця», концерт латвійського скрипаля Гідона Кремера, «Джаз на Ринку» та гала-концерт вуличних музик. Про це 13 серпня на прес-конференції повідомила спеціаліст управління культури та туризму Львівської міської ради Анастасія Рибицька.
  • Луцький замок "перенесуть" до Литви (13.08.2010 13:24)

    До Луцька прибули члени литовської експедиції „Береги-2010”. Вони займаються збором інформації, креслень та фотодобіркою замків Литовської доби. Експедиція вже побувала у 6 країнах Європи, в інших містах України.
  • У Львові найкращі вуличні музики отримають від мера по 1000 грн (13.08.2010 12:58)

    15 серпня у Львові на пл. Ринок відбудеться гала-концерт, на якому журі обере 5 найкращих команд із вуличних музик. Їх нагородять грошовими преміями від міського голови Андрія Садового – по 1000 грн.
  • На Львівщині створять скульптури видатних бойківчан (13.08.2010 9:57)

    27 серпня у селі Лаврів, що на Старосамбірщині, в межах Міжнародного регіонального фестивалю культури «Карпатія-2010», студенти й викладачі Львівської державної академії мистецтв, а також іконописці з України, Росії, Польщі, Казахстану представлять копії зразків бойківської традиційної ікони.