ГоловнаНовини ► Артемій Лебедєв буде допомагати Донецьку в підготовці до Євро-2012
знайти

Артемій Лебедєв буде допомагати Донецьку в підготовці до Євро-2012

Артемій Лебедєв буде допомагати Донецьку в підготовці до Євро-2012Відомий російський дизайнер відвідав Донецьк для обговорення з місцевими чиновниками умов співпраці в рамках підготовки міста до Євро-2012.

Донеччанам для створення сайту міста до чемпіонату з футболу вдалося роздобути відомого веб-дизайнера. 35-річний Артемій Лебедєв спеціально прилетів до Донецька на один день, щоб познайомитися з замовником - губернатором області Анатолієм Близнюком.

До речі, голова донецької ОДА вже не перший рік виношує ідею корінних змін іміджу регіону. Креативний дизайнер вже провів презентацію майбутнього сайту і навіть придумав для нього головний слоган: "Донецьк сказав - Донецьк зробив".

Подробиці проекту поки не розголошуються, відомо тільки, що Артемій Лебедєв пропонує встановити веб-камери на всіх споруджуваних до ЄВРО об'єктах, щоб Мішель Платіні коли завгодно міг оцінити хід підготовки до ЄВРО-2012 в Донецьку.

"Артемій розповідав, що його цікавлять промислові міста та іміджеве містобудування. Він попрацював вже з Пітером, зараз працює з Перм'ю, і, сподіваюся, Донецьк стане третім містом в його програмі ", - говорить Андрій Будяк, один з організаторів візиту дизайнера в Україну.

Однак контракт арт-студії з донецькими владою поки не підписаний. Лебедєв повіз із собою 20 сторінок технічних завдань для створення сайту, і продовження переговорів про співробітництво відбудеться після того, як він уважно з ними ознайомитися.

Нагадаємо, що місяць тому Донецьк презентував свій міський логотип Чемпіонату Європи 2012-го року.

Новину додано у понеділок, 5 липня 2010 року, о 17:04, показати всі новини за понеділок, 5 липня 2010 року
Категорія "спорт і культура", показати всі новини категорії "спорт і культура"
Географія: Донеччина, Новини Донецька
Тема: "Євро-2012", показати всі новини по темі "Євро-2012"

Ще новини по темі: