ГоловнаНовини ► На Львівщині молодь відроджує військово-спортивне мистецтво козацтва
знайти

На Львівщині молодь відроджує військово-спортивне мистецтво козацтва

З 5 по 18 липня на базі Яворівського полігону, що у с. Старичі Яворівського району Львівської області, проходить молодіжно-юнацький військово-спортивний, патріотичний відпочинковий табір «Галицький щит» у котрому бере участь 230 юнаків та дівчат віком від 15 до 20 років.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

За словами організаторів, проведення такого табору має на меті утвердити духовніст та національно-патріотичні ідеї у молодіжних колах, патріотичне та морально-етичне виховання молоді, що неможливе без відродження вітчизняних культурних, військово-виховних та спортивно-ігрових традицій.

Програмою табору "Галицький щит" передбачено вивчення історії рідного краю через пошукову роботу, вивчення історії Запорозького козацтва, відродження військово-спортивного мистецтва українського козацтва через вивчення і практичне відновлення народних ігор та забав, де мірялися силою, вивчення основних форм боротьби козаків; туристична краєзнавча робота – вивчення природи рідного краю, проведення походів по навколишній місцевості з метою ознайомлення з цікавими місцями, пов'язаними з історією козацтва, січового стрілецтва, УПА, Другою світовою війною, вдосконалення фізичного розвитку; виховання лідерських якостей.

Новину додано у понеділок, 5 липня 2010 року, о 21:55, показати всі новини за понеділок, 5 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: