ГоловнаНовини ► Шанси Яценюка на крісло прем'єра зменшуються
знайти

Шанси Яценюка на крісло прем'єра зменшуються

Шанси Яценюка на крісло прем'єра зменшуютьсяЯценюк засуджує проект змін до регламенту Верховної Ради

Лідер політичної партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк засудив спробу фракцій Партії регіонів, Компартії та Блоку Литвина внести зміни до регламенту Верховної Ради, щоб "у неконституційний спосіб створити коаліцію та уряд".

Про це повідомляє прес-служба партії в четвер.

"Цим самим вони по суті штовхають нового президента розпочати свою каденцію з неконституційних кроків, що підірве легітимність української влади як усередині країни, так і на міжнародній арені", - сказав А.Яценюк.

Політик наголосив, що, згідно з Конституцією, нову коаліцію мають створити виключно парламентські фракції, а не депутатська більшість.

"Коаліції мертвих душ не буде. Або буде створена коаліція парламентських фракцій винятково конституційним шляхом, або будуть дострокові парламентські вибори", - заявив А.Яценюк.

Від Massimo:
Останнім часом Яценюком торгувала "Наша Україна", пропонувала зробити його прем'єром в обмін на коаліцію. Але певно Арсеній Петрович домовився не з усіма... Дострокових парламентських виборів не буде і крісло прем'єра Партія регіонів не віддасть нікому. Приблизно ті самі проблеми і у Тігіпка, єдине тільки, що той себе достойно веде.

Інтерфакс-Україна

Новину додано у четверг, 4 березня 2010 року, о 12:43, показати всі новини за четверг, 4 березня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Київ, показати всі Новини Києва
Тема: "Україна після виборів президента", показати всі новини по темі "Україна після виборів президента"

Ще новини по темі: