ГоловнаНовини ► Львівська залізниця видасть по 1000 грн залізничникам, що постраждали від повені на Буковині
знайти

Львівська залізниця видасть по 1000 грн залізничникам, що постраждали від повені на Буковині

Від цьогорічної повені на Буковині постраждали 79 родин залізничників. У них підтоплені будинки, господарські споруди та городи. Залізничники допомагають своїм колегам оговтатися від наслідків негоди.

Цього року від повені на Буковині постраждали як інфраструктура, так і працівники магістралі. Відразу після удару стихії залізниця почала відбудову своєї мережі. А вже наступного дня працівники управління залізниці (кадрові працівники вузла станції Чернівці, де працює найбільше потерпілих), виїхали на місце, об’їхали населені пункти, де зустрілися з постраждалими та задокументували результати обстеження, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської залізниці.

На основі цих даних було прийнято рішення про виділення кожній постраждалі родині, а їх 79, по тисячі гривень допомоги. Рішення про виділення цих коштів приймали комісії безпосередньо на підприємствах, де працюють потерпілі. Тим же залізничникам, які залишилися без житла чи значної кількості майна, виділять допомогу у розмірі до 5 тисяч гривень. Розглядати таку можливість буде вже дорожня комісія. До 7 липня 53 залізничники уже отримали по тисячі гривень, виділення коштів триває. Варто наголосити, що ці гроші – не компенсація (відшкодування збитків), яку надаватимуть органи місцевого самоврядування, а, власне, допомога від колег-залізничників.

Керівництво залізниці та Дорпрофсожу, а також усі працівники магістралі по можливості допомагають постраждалим продуктами, потрібними речами, а СЕС на Львівській залізниці для Чернівецької та Івано-Франківської дільниць уже передала майже 200 кг дезінфікуючих засобів, які використовують для дезинфекції підтоплених територій, приміщень, об'єктів водопостачання, надвірних станційних вбиралень тощо.

Новину додано у п'ятницю, 9 липня 2010 року, о 16:56, показати всі новини за п'ятницю, 9 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Чернівеччина, показати всі Новини Чернівців
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: